Eski PC'deki HDD'de Windows 7 yüklü ve ben yeni bir sistem topladım. Ve yeni sistemimde HDD yok. Bu HDD'yi direk kullanabilir miyim yeni PC'de? Tekrar Windows yüklememe gerek var mı? Bu konularda hiçbir bilgim yok tavsiyeleriniz bekliyorum.
Eski PC'deki HDD'de Windows 7 yüklü ve ben yeni bir sistem topladım. Ve yeni sistemimde HDD yok. Bu HDD'yi direk kullanabilir miyim yeni PC'de? Tekrar Windows yüklememe gerek var mı? Bu konularda hiçbir bilgim yok tavsiyeleriniz bekliyorum.
Veri yedekleme olarak düşünüyorsanız RPM'i fark etmez kullanırsınız. 5400 - 5900 RPM civarında bir HDD ise oyunlarda size büyük sıkıntı yaratır. Oyun için günümüz koşullarında 7200 RPM HDD mecburidir.
Hocam peki SSD alıp Windowsu ona kursam.Ve bu HDD'yi veri depolama olarak kullansam yine mavi ekran hatası alır mıyım?Son olarak da en temizi hem SSD hem yeni HDD alsam bu eski HDD'deki verileri nasıl kopyalarım en kolay biçimde yardımcı olursanız sevinirim.
Hocam teknik bilgim pek yok kusura bakmayın. Formatlarsamiçindeki veriler silinmez mi? Bir de Windows + 2-3 oyun için ne kadarlık bir SSD almam gerekir sizce ?