RAM konusunda sıkıntı çeker mi demek istemiştim.
Ya Roblox oynarken wine yüzünden sıkıntı çeker mi?Benim 2 GB RAM'im var ve en ağır masaüstü ortamlarından biri olan GNOME'u kullanıyorum ona rağmen RAM sorunu çekmiyorum. Arkadaşınız Xfce'de hiç çekmez.
Roblox'ta mouse ve klavye gecikmeleri oluyor ama oyun donmuyor ve kasmıyor. Özelleştirilmiş bir Wine sürümü ile o sorun da azaltılabilir.Ya Roblox oynarken wine yüzünden sıkıntı çeker mi?
Ram açısından sorun olmaz yani Roblox'un uyumsuzluğundan dolayı sorun olabilir sadece.Roblox'ta mouse ve klavye gecikmeleri oluyor ama oyun donmuyor ve kasmıyor. Özelleştirilmiş bir Wine sürümü ile o sorun da azaltılabilir.
Hocam rufus ile nasıl yazdırayım? DD modu mu normal mi?Roblox'ta mouse ve klavye gecikmeleri oluyor ama oyun donmuyor ve kasmıyor. Özelleştirilmiş bir Wine sürümü ile o sorun da azaltılabilir.
Ram açısından sorun olmaz yani Roblox'un uyumsuzluğundan dolayı sorun olabilir sadece.
DD modu.Hocam rufus ile nasıl yazdırayım? DD modu mu normal mi?
Hocam SWAP atayım mı?DD modu.
Elbette.Hocam SWAP atayım mı?
Ne kadar atayım? Ve mint kurulduktan sonra USB'yi NTFS'e nasıl çevireceğim.Elbette.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.