Linux sana yaramaz. Bilgisayarın uygun ve performans da alırsın. Core2Duo'da bile Hackintosh kullandım. macOS donanımı mükemmel kullanıyor gerçekten. macOS yükle.
Hackintosh sizlere cidden performansli geliyor mu? Crack bir OS kullanmis gibi geliyor bana. Güncellemek istesen kextleri iyi ayarlamak lazim. Bir suru sorun.
Hackintosh sizlere cidden performansli geliyor mu? Crack bir OS kullanmis gibi geliyor bana. Guncellemek istesen kextleri iyi ayarlamak lazim. Bir suru sorun.
Orijinal Mac'lerimden hiçbir farkı yok. O sana öyle geliyor.. Sistemin uyumsuzdur. Donanımın anakartın iyi seçilmemiştir.. Performans verecek sistemi ben bilirim.. Linux'u ancak benim gibi çok ileri düzey kullanıcılar kullanabilir. Başkaları için zaman kaybıdır.
Orijinal Mac'lerimden hiçbir farkı yok. O sana öyle geliyor. Linux'u ancak benim gibi çok ileri düzey kullanıcılar kullanabilir. Başkaları için zaman kaybıdır.
Linux sana yaramaz. Bilgisayarın uygun ve performans da alırsın. Core2Duo'da bile Hackintosh kullandım. macOS donanımı mükemmel kullanıyor gerçekten. macOS yükle.
Orijinal Mac'lerimden hiçbir farkı yok. O sana öyle geliyor.. Sistemin uyumsuzdur. Donanımın anakartın iyi seçilmemiştir.. Performans verecek sistemi ben bilirim.. Linux'u ancak benim gibi çok ileri düzey kullanıcılar kullanabilir. Başkaları için zaman kaybıdır.