Eski PC'ye MacOS Mojave kurabilirmiyim?

Hackintosh sizlere cidden performansli geliyor mu? Crack bir OS kullanmis gibi geliyor bana. Guncellemek istesen kextleri iyi ayarlamak lazim. Bir suru sorun.

Orijinal Mac'lerimden hiçbir farkı yok. O sana öyle geliyor.. Sistemin uyumsuzdur. Donanımın anakartın iyi seçilmemiştir.. Performans verecek sistemi ben bilirim.. Linux'u ancak benim gibi çok ileri düzey kullanıcılar kullanabilir. Başkaları için zaman kaybıdır.

Orijinal Mac'lerimden hiçbir farkı yok. O sana öyle geliyor. Linux'u ancak benim gibi çok ileri düzey kullanıcılar kullanabilir. Başkaları için zaman kaybıdır.

Yok be hocam. Kullanıcı kolaylığı sağlayan dağıtımları en azından kullanabilirler. Linux marketi iyi olan dağıtımlar gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Orijinal Mac'lerimden hiçbir farkı yok. O sana öyle geliyor.. Sistemin uyumsuzdur. Donanımın anakartın iyi seçilmemiştir.. Performans verecek sistemi ben bilirim.. Linux'u ancak benim gibi çok ileri düzey kullanıcılar kullanabilir. Başkaları için zaman kaybıdır.
Merakimdan soruyorum, cok ileri düzey dediginiz tam olarak ne kadar? Yani hangi düzeydesiniz? Neler yapiyorsunuz? Kendimi nasil gelistirebilirim?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı