Eski sevdiğim kızı rüyalarımda görüyorum

Slenders

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam zaten çok eskiden konu açmıştım 5 senelik takıntılı platoniktim, sevdiğim kız vardı ümit verdi falan 5 sene tek o kızla konuştum işte 2.5 aydır konuşmuyoruz gitti çıktı hayatımdan. 1.5 ay çok zordu sonrasında atlattım yavaş yavaş kendimce, şimdi son zamanlarda hep rüyalarıma giriyor, anılarımızla birlikte hep rüyalarıma giriyor. Dün de barışmak istediğini söylemişti, bana özlediğini görüntülü falan aradı rüyamda. Ben inanmadım rüyamda kendi kendime dedim ki rüyadaysam uyanayım, rüyadayım inanmıyorum, uyanmadım. Sonrasında uyandım bayağı bir olay geçtikten sonra. Bilinçaltı da yapmıyorum neden böyle oluyor anlamadım, antidepresanlarımı kullanıyorum düzenli. Yaşadığım eski olaylarda kalbim kırık başlatıyor güne rüyamda gördüğüm için, ne yapmalıyım veya neden oluyor?

Artı olarak kendine uğraş bulabilirsin. Ben mesela yazları işte çalıştığımda yorgunluktan kimseyi düşünemeden kafayı koyduğum gibi yatıp rüya görmeden(görmüşsem hatırlamadan) uyanırdım.

Yaş kaç acaba?

Artı olarak kendine uğraş bulabilirsin. Ben mesela yazları işte çalıştığımda yorgunluktan kimseyi düşünemeden kafayı koyduğum gibi yatıp rüya görmeden(görmüşsem hatırlamadan) uyanırdım.

Yaş kaç acaba?
Aynısını yapıyordum bilinçli şekilde. Bu sayede ergenlik dönemini sadece eğlenerek hiçbir şeyi kafaya takmadan geçirdim. Düşünemezsen üzülemezsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı