Eski sevgiliden olur mu?

CiciMavişKuş

Femtopat
Katılım
20 Ağustos 2021
Mesajlar
61
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar öncelikle sizlere durumu açıklayayım. Benimle 2 senedir aynı sınıfta olan bir arkadaşım var. Bu sene 3. senemiz. Bu kız geçen seneden beri benden hoşlanıyormuş. 1 2 ay önce bana açıldı. Çoktan anlamıştım fakat yine de emin olmak için bir şekilde itiraf ettirdim. İtiraf ettiği sırada ben de hoşlanıyordum. İşte açılınca dedim ben de hoşlanıyorum diye. Önce yapamam ben falan dedi fakat ikna ettim. Sevgili olduk. Fakat 2 gün sonra annesi öğrendi ve bayağı baskıcı biri annesi. Mecburi ayrıldık ama biz hala sevgili gibi konuşuyorduk. Dün akşam annesi telefonuna bakmış ve sohbetimizi sildiğini fark etmiş. Sonra işte kız açıklamaya çalışmış ama olmamış. Sonra bana yazdı ben yapamıyorum eskisi gibi çalışamıyorum kimse takdir etmiyor aile açısından sorun oluşuyor diye vs. bugün bana eskisi gibi olalım mı dedi. Ben de zorla güzellik olmaz diyerekten kabul ettim. Şu anda ailesi dışında en sevdiği arkadaşlarından biriymişim. Öyle söyledi ve yalan söyleyecek bir tip değil. Bizim beraber üniversitede yurt dışına gitme planımız var. Eğer gerçekleşirse zaten sevgili oluruz elin ülkesinde ne yapacağız iki Türk :D gerçekleşemezse vs. olma ihtimali var mıdır tekrardan sizce? Seviyor çünkü biliyorum. Aile baskısından sevmekten vazgeçmiş olamaz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bana göre aldatma ile bitmemiş bir ilişkiden yine aynı ilişki doğar. İlişki aldatma ile bitseydi yapmayın derdim.
Öyle bir durum olsaydı zaten yapmazdım önceden öyle sonuçlanan ilişkim oldu ve tekrar geldiğinde reddetmiştim.
Bittiyse sebebi var hadi eyv.
Var zaten hocam. Ailesi baskıcı bu konuda. Ve derslerde düşüş var.
İstemiyorsa zorlamana gerek yok zaten kendisi demiş eskisi gibi olalım mı diye.
Hocam zaten şuanda zorlayamam olmaz tekrar. Üniversite sınavından sonra mesela veya birkaç sonra fln tekrar şans olur mu sizce?


Zaten şuanda bff olarak takılıyoruz çok yakınız. Ama yine de insan istiyor hani :)
Burada kritik bir detay var, sen onamı yoksa onun sana olan aşkınamı aşıktın? Eğer sen de ona aşıksan bir yolunu bulun derim.
Hocam önceleri arkadaşlarım neden olmuyorsun mis gibi kız diyorlardı. Bana güzel gelmiyordu. Fakat sonradan ne olduysa bir anda hoşlanmaya başladım. Klişe gibi olacak ama öncekilerden çok farklıydı. Öncekiler daha güzeldi bu arada. Ama ben bunu daha çok sevmiştim. Sanırım ona aşık oldum. Her şeyine.
Gülü seven dikenine katlanır hocam. Sizin kız dikenleri hazır sökülmüş istiyor.
Hocam zaten 2 aydır katlandı. Fakat ailesi telefonunu kontrol etmiş. Bu tarz konularda sertler. 18i geçtikten sonra karışamazlar bence. Ve şuan bff olarak kalmam mantıklı mı sizce? Hayatımda ailem dışında en değer verdiğim 2 kişiden biri sensin diyor.
 
Hocam zaten 2 aydır katlandı. Fakat ailesi telefonunu kontrol etmiş. Bu tarz konularda sertler. 18i geçtikten sonra karışamazlar bence. Ve şuan bff olarak kalmam mantıklı mı sizce? Hayatımda ailem dışında en değer verdiğim 2 kişiden biri sensin diyor.
Dediğinize bakılırsa şuan için zaman tanımanız bence en doğrusu.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı