Eski sevgiliden olur mu?

Ailem kızıyor olayı yalan gibime geldi, gözlemlediğim kadarıyla kızlar hep bu bahaneyi kullanıyor. Arkadaş kalmaya devam edin, kızın hareketlerini tavırlarını gözlemle. Hep bir adım önde olmaya çalış ve ibreyi kendine yönelt. Kızın çabaladığını görmen lazım, ''Al gülüm ver gülüm vermezsen n*h gülüm'' olayı olmasın.
Hocam ailesini tanıyorum pek yalan gibi değil. Benim ailem de izin verse de hafif baskı yapıyor her şeyi ona bağlıyorlar. Onlarınki çok sıkıntı. Şuan zaten yakın arkadaş olarak devam edeceğiz. Hareketlerini ve tavırlarını gözlemle derken hala hissedip hissetmediğine mi bakayım? Bir adım önde ol derken ne demek istediniz hocam? Yani ben hala flört dönemdindeymiş gibi mi davranayım? Günaydın iyi geceler mesajları atmaya devam mı etmeliyim? En azından birkaç gün günaydın vs yazmamam daha mı iyi olur?
Üniversiteye gidecek insanların yaşadığı ilişkiye bak, ilkokullular bile daha olgun bir ilişkiye sahip.
Hocam ben de biliyorum fakat ailesi gerçekten bu konularda çok baskıcı.
Aile baskıcı, fakat yurt dışı eğitim planı var?
Evet hocam. Arkadaş kalmamıza hiçbir şey demiyorlar. İlginç bir şekilde yurt dışı planımızı onaylıyorlar. Sanırım üniversite sınavında yüksek başarı alması için şuanda baskı yapıyorlar sevgili konusunda.
 
Yakın arkadaş gibi davranın, ama günaydın tarzı mesajları yani flört tarzı şeyleri azalt. İlişki yükünü biraz ona bırak, biraz da o yüklensin. Samimiyetiniz azalırsa kız zaten vazgeçmiş demektir.
 
Yakın arkadaş gibi davranın, ama günaydın tarzı mesajları yani flört tarzı şeyleri azalt. İlişki yükünü biraz ona bırak, biraz da o yüklensin. Samimiyetiniz azalırsa kız zaten vazgeçmiş demektir.
Bunu deneyeceğim hocam teşekkürler. Önce onun yazmasını bekleyeceğim.
Anladığım kadarıyla yaşlar reşit değil. Sen o işi unut.
Evet hocam 15 yaşındayız.
 
Arkadaşlar öncelikle sizlere durumu açıklayayım. Benimle 2 senedir aynı sınıfta olan bir arkadaşım var. Bu sene 3. senemiz. Bu kız geçen seneden beri benden hoşlanıyormuş. 1 2 ay önce bana açıldı. Çoktan anlamıştım fakat yine de emin olmak için bir şekilde itiraf ettirdim. İtiraf ettiği sırada ben de hoşlanıyordum. İşte açılınca dedim ben de hoşlanıyorum diye. Önce yapamam ben falan dedi fakat ikna ettim. Sevgili olduk. Fakat 2 gün sonra annesi öğrendi ve bayağı baskıcı biri annesi. Mecburi ayrıldık ama biz hala sevgili gibi konuşuyorduk. Dün akşam annesi telefonuna bakmış ve sohbetimizi sildiğini fark etmiş. Sonra işte kız açıklamaya çalışmış ama olmamış. Sonra bana yazdı ben yapamıyorum eskisi gibi çalışamıyorum kimse takdir etmiyor aile açısından sorun oluşuyor diye vs. bugün bana eskisi gibi olalım mı dedi. Ben de zorla güzellik olmaz diyerekten kabul ettim. Şu anda ailesi dışında en sevdiği arkadaşlarından biriymişim. Öyle söyledi ve yalan söyleyecek bir tip değil. Bizim beraber üniversitede yurt dışına gitme planımız var. Eğer gerçekleşirse zaten sevgili oluruz elin ülkesinde ne yapacağız iki Türk :D gerçekleşemezse vs. olma ihtimali var mıdır tekrardan sizce? Seviyor çünkü biliyorum. Aile baskısından sevmekten vazgeçmiş olamaz.

Aile istemediği sürece hiçbir iş yürümez ilk önce ailesini ikna etmeliki ilişkiniz daha sağlıklı olsun.
 

Geri
Yukarı