Eski sevgilimi unutamıyorum

x4manjou

Centipat
Daha fazla  
Merhaba 5 aylık ilişkim biteli 13 gün oldu. Kız arkadaşımla en son bugün konuşmuştuk. Arkadaş gibi ama o çok soğuktu. Ben göndermeli bir şey paylaşmıştım ona yanıt verdi bana ne dedi ben de ne? Dedim. Bıktım artık çok gönderme yapıyorsun yapma dedi. Durumu açıkladım. Beni engelle dedi engellerim sonra dedim. Beni arkadaşlıktan çıkarmış. Ne yapacağım nasıl unutacağım? Ne zaman şarkı dinlesem bir boş zamanım olsa dalsam şöyle uzaklara direkt aklıma geliyor unutamıyorum. Zamanında o çok istedi barışmamızı. Şimdi ben istiyorum ama o gitti. Ne yapacağım nasıl unutacağım onu? Yardım edin mahvoldum.

Daha 13 gün olmuş dostum ne ara unutmayı planlıyorsun? ben 7 aydır acısını çekiyorum.

Zamanın akışına bırakın, başka çare yok.

Bende sevgilimden şubat'ta ayrıldım tartışma yaşadık 1 2 gün önce yazdım bir barışma umuduyla sevgili yapmış 1 aydır uzun süreli ilişkimdi ciddi düşünüyorduk senin durumundayım şubattan beri taki sevgili yaptığını düne kadar arada gittiğim yerde cafede parkta anılarımız geliyor bazen ders çalışırken aklıma geliyor camdan dışarıya dalıyorum düşünerek sana tavsiyem aklını başka şeylere ver kız varsa çevrende konuşmak çok iyi gelecektir oyun oynayabilirsin spor yapabilirsin ders çalışıp geleceğini düşünebilirsin ve bilemiyorum yaşın kaçtır ama abin olarak sana şunu diyeceğim onceden farklı sevgililerim flörtlerim olmuştu insanlara fazla değer vermeki ayrılığında üzülme fazla eski diğer sevgililerime anlam yüklemedigim için 1 ayda unutuyordum ama bu kız mahvetti beni merak etme zamanla geçer bir de yazma sakın kıza.

Engellemiş abi kıza yazamıyorum ki.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, iyi misiniz? Sizi engellemiş birisine neden yazmaya çalışıyorsunuz? İstenmediğiniz ortada değil mi?

Boş ver onu, sana başka sevgili mi yok her iste hayır vardır belki de en hayırlısı budur, önune umarım istedigin gibi biri çıkar.

@thelavuk, ya olacak ya olacak. Başka yolu yok. İnsanız, hayatımızdaki her şeyin dört dörtlük gideceğinin garantisi yok.

İletişimde kalarak unutamazsın. Ayrıca aşk acısı çekmen lazım ki yara iyileşsin. Bir değnek sana dokunup her şeyi düzeltmeyecek. Her şeyi akışına bırak ve acını yaşa. Bu süreçte kimseyi de yara bandı niyetine kullanma. Bunların hepsini birer deneyim olarak gör. Onu engellemek istemiyorsan engelleme. Engel isteyen oysa bırak o engeli atan olsun. Hayatına devam et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…