Eski sevgilimi unutamıyorum

Engellemiş abi kıza yazamıyorum ki.

Seni sileni sende sileceksin biliyorum zor ama alışacaksın zamanla kendini üzme ona verdiğin değeri kendine ver senden önemli değil kimse karşına bayağı insan çıkacak başka başka bir gün gülüp geçeceksin bu olaya bu güne.

Seni sileni sende sileceksin biliyorum zor ama alışacaksın zamanla kendini üzme ona verdiğin değeri kendine ver senden önemli değil kimse karşına bayağı insan çıkacak başka başka bir gün gülüp geçeceksin bu olaya bu güne.
zor be reis hergün aynı kızı görmek ama takmıyorum şuan kendi sporumla ilgileniyorum yani kız gelip geçici evlenipte boşandığım birisi değil sonuçta daha saygılı daha çok seven bir kız gelir ondan daha iyi olur zaman en iyi ilaçtır

Boş ver onu, sana başka sevgili mi yok her iste hayır vardır belki de en hayırlısı budur, önune umarım istedigin gibi biri çıkar.
bulunur elbet kız ondan daha güzel daha iyi seven daha saygılı birisi karşıma çıkacaktır elbet ama sabırsız birisi olduğum için her şey hemen olsun havasındayım sevgili istemiyorum açıkcası çok saçma ona hesap veriyorsun o sana kızıyor karşılık veremiyorsun ilgi istiyor hep

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı