K Kkamberr Hectopat Katılım 16 Ekim 2020 Mesajlar 1.573 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2021 #21 349398 dedi: Bu sisteme Mint Xfce veya Mint Mate iyi gider diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Peki ikisinden birini deneyeceğim. Herkese teşekkürler. Galiba Dual Boot yapacağım fakat dizüstü olduğu için yeniden başlatsam bile BIOS kısmına giremiyorum. Nasıl yükleyeceğim?
349398 dedi: Bu sisteme Mint Xfce veya Mint Mate iyi gider diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Peki ikisinden birini deneyeceğim. Herkese teşekkürler. Galiba Dual Boot yapacağım fakat dizüstü olduğu için yeniden başlatsam bile BIOS kısmına giremiyorum. Nasıl yükleyeceğim?
Dengesiz Kokarca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 4.681 Makaleler 7 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2021 #22 @SS Miğfer İşlemci eski olduğu için XFCE bence daha uygun.
GNU or NOT Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 1.751 Makaleler 4 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2021 #23 @Kkamberr BIOS'a girme tuşunuz hangisi ise ona basın. Dengesiz Kokarca dedi: Ekran kartınız nedir? Genişletmek için tıkla... Adı bilinmeyen HD Graphics. İntel Celeron N2840 CPU'nun entegre kartı. Son düzenleme: 5 Ocak 2021
@Kkamberr BIOS'a girme tuşunuz hangisi ise ona basın. Dengesiz Kokarca dedi: Ekran kartınız nedir? Genişletmek için tıkla... Adı bilinmeyen HD Graphics. İntel Celeron N2840 CPU'nun entegre kartı.
K Kkamberr Hectopat Katılım 16 Ekim 2020 Mesajlar 1.573 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2021 #24 GNU or NOT dedi: @Kkamberr BIOS'a girme tuşunuz hangisi ise ona basın. Genişletmek için tıkla... İşte ben de o yüzden soruyorum. BIOS kısmı ile alakalı hiçbir şey gelmeden direk Windows kısmına giriyor.
GNU or NOT dedi: @Kkamberr BIOS'a girme tuşunuz hangisi ise ona basın. Genişletmek için tıkla... İşte ben de o yüzden soruyorum. BIOS kısmı ile alakalı hiçbir şey gelmeden direk Windows kısmına giriyor.
Dengesiz Kokarca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 4.681 Makaleler 7 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2021 #25 @Kkamberr Laptop'un markası nedir?
K Kkamberr Hectopat Katılım 16 Ekim 2020 Mesajlar 1.573 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2021 #26 ASUS 2009 model bir laptop. Anakart H55 olarak gözüküyor CPU-Z üzerinde. Başka hiçbir bilgi bulamadım. K51JC olarak yazıyor alt kısmında.
ASUS 2009 model bir laptop. Anakart H55 olarak gözüküyor CPU-Z üzerinde. Başka hiçbir bilgi bulamadım. K51JC olarak yazıyor alt kısmında.
Dengesiz Kokarca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 4.681 Makaleler 7 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2021 #27 Boot Menüsü Kısayol Tuşları Veritabanı Sanırım "ESC"ye basman gerekiyor.
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 5 Ocak 2021 #28 Kkamberr dedi: BIOS kısmı ile alakalı hiçbir şey gelmeden direk Windows kısmına giriyor. Genişletmek için tıkla... Windows'taki güç seçeneklerinden "Hızlı Başlatma" ayarını kapatıp tekrar deneyin.
Kkamberr dedi: BIOS kısmı ile alakalı hiçbir şey gelmeden direk Windows kısmına giriyor. Genişletmek için tıkla... Windows'taki güç seçeneklerinden "Hızlı Başlatma" ayarını kapatıp tekrar deneyin.
gen2 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 10.107 Makaleler 1 Çözümler 70 5 Ocak 2021 #29 GNU or NOT dedi: Ne yalan söyleyeyim sistemimde Windows 8.1 Lubuntu'dan daha iyi çalışıyor. Linux'ta Half-Life 2 oynarken 40FPS Windows'ta 70-80 FPS. Genişletmek için tıkla... O biraz sürücüler ve optimizasyonla alakalı kardeşim, cidden Linux'un bunda hiçbir suçu yok.
GNU or NOT dedi: Ne yalan söyleyeyim sistemimde Windows 8.1 Lubuntu'dan daha iyi çalışıyor. Linux'ta Half-Life 2 oynarken 40FPS Windows'ta 70-80 FPS. Genişletmek için tıkla... O biraz sürücüler ve optimizasyonla alakalı kardeşim, cidden Linux'un bunda hiçbir suçu yok.
aegeanfisk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 2.112 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2021 #30 Kkamberr dedi: Yeni geldim hemen yazıyorum. i5 460M. 4 GB RAM. 500 GB HDD. Genişletmek için tıkla... Mx Linux, Mint Cinnamon iyi olur o sisteme. Çokta düşmeye gerek yok bence yine o kadar da kötü değil sisteminiz. Windows tarafında da 8.1 cidden sizi mutlu eder. Eski oyunları falan keyifle oynarsınız.
Kkamberr dedi: Yeni geldim hemen yazıyorum. i5 460M. 4 GB RAM. 500 GB HDD. Genişletmek için tıkla... Mx Linux, Mint Cinnamon iyi olur o sisteme. Çokta düşmeye gerek yok bence yine o kadar da kötü değil sisteminiz. Windows tarafında da 8.1 cidden sizi mutlu eder. Eski oyunları falan keyifle oynarsınız.