Çözüldü Eski sisteme SSD takmak

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

TheNarrator

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar eski bir masaüstü PC'ye SSD takmak istiyorum. Bunun için sistemin ne gibi şeyleri karşılaması lazım? HDD ve DVD ROM'u çıkarmadan SSD takabilir miyim? Anakartta 4 adet SATA girişi var.

Anakartın modelini öğrenemiyorum.

Çözüm
SSD takmanız için PSU'dan gelen boş bir SATA güç kablosu, SATA data kablosu ve boş SATA slotunun olması yeterli. Yani takabilirsiniz. Eğer fazladan kablo varsa HDD'yi çıkarmanıza gerek yok, büyük ihtimalle fazladan vardır zaten.
Arkadaşlar eski bir masaüstü PC'ye SSD takmak istiyorum. Bunun için sistemin ne gibi şeyleri karşılaması lazım? HDD ve DVD ROM'u çıkarmadan SSD takabilir miyim? Anakartta 4 adet SATA girişi var.

Anakartın modelini öğrenemiyorum.
Hocam sata kablonuz ve boşta sata güç kablosu var ise takarsınız, ya hdd/ssd slotlarından birine takın ya da kasanın içine takın.

SSD takmanız için PSU'dan gelen boş bir SATA güç kablosu, SATA data kablosu ve boş SATA slotunun olması yeterli. Yani takabilirsiniz. Eğer fazladan kablo varsa HDD'yi çıkarmanıza gerek yok, büyük ihtimalle fazladan vardır zaten.

Çözüm
Hocam PSU'dan gelen boş bir güç kablosu maalesef mevcut değil HDD den vazgeçmem gerekiyor sanırım.
Eğer yoksa birinden birini seçmeniz lazım hocam, HDD'yi harici olarak çıkartıp USB ile takabilirsiniz fakat performansı azalır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı