Eski Sistemi Upgrade Etme

Masaüstü Pilav

Hectopat
Yer
Manisa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar eski bilgisayarım artık çalışmayacak kadar kötü durumda. Şimdi bilgisayarı yavaş yavaş güncellemek istiyorum. Hangi parçadan başlamam gerekiyor. Ben kasa ve işlemciden başlayarak devam etmeyi düşündüm. Ne tavsiye edersiniz ? Gerekirse bilgisayarın özelliklerini de eklerim.

Sistem özelliklerinizi yazın. Eğer çok eski bir sistem ise idare edin. Daha sonra yeni bir sistem toplarsınız. Daha uzun ömürlü olur. Şimdi yapacağınız takviyeler pek yararlı olmayabilir.

Anladım. Teşekkürler.

Sistem özelliklerinizi yazın. Eğer çok eski bir sistem ise idare edin. Daha sonra yeni bir sistem toplarsınız. Daha uzun ömürlü olur. Şimdi yapacağınız takviyeler pek yararlı olmayabilir.

Benim aklımdaki fikir bir liste oluşturup gerekli parçalar önem sırasına göre tek tek almak olucak ama bu parçaları yavaş yavaş alırken bir yandan da kendi bilgisayarımda kullanabileyim istiyorum.

Bilgisayarın özelliklerini ekliycem.

Anladım. Teşekkürler.

Benim aklımdaki fikir bir liste oluşturup gerekli parçalar önem sırasına göre tek tek almak olucak ama bu parçaları yavaş yavaş alırken bir yandan da kendi bilgisayarımda kullanabileyim istiyorum.

Bilgisayarın özelliklerini ekliycem.
Bütçe ile alakalı bilgilendirme yapabilir misiniz?

İşlemci : Amd athlon(tm) II x3 435 processor

Bellek: 4gb

Ekran kartı : Asus gt 630

Anakart : Asus m4a785

Kasa : Akasanın bir modeli, bilmiyorum bile adını.

Harddisk : 500gb

PSU :230w

Sistem bu arkadaşlar psu almam kesin gerekiyor diye tahmin ediyorum. Kasanın da hiçbir fanı çalışmıyo resmen sadece parçaları bir arada tutmaya yarıyor.
sizce nerden nasıl upgrade yaparak başlamalıyım teşekkürler.

Bütçe konusunda ben ne belirlersem belirleyim bi sınır olucak şuanki sistem çok vasat çünkü bilmiyorum.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı