Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ddr2 ise o sisteme fazla bir harcama yapmanın anlamı yok.Çünkü ddr2 anakarta takılabilecek bir işlemci senin işlemciden farkı olmaz ama Daha iyi bir işlemci alabilirsin.Ekran kartınıda r7250 yapabilirsin.Sistemine göre bir ekran kartı r7260 alabilirsin ama Darboğaz ihtimali yüksek.
Ondan sonra poweri, ram e 4gb eklemeni. guzel bir ekran karti almani diyerek gider. Ama okadar ugrasacagina az oncede yazdigim gibi 1000-1200 tl sistem tavsiyelerine bakman daha mantikli olur.
1000 tl 1200tl sistem benimkinden farksız olucak zaten ben 2000tl en az bi sistem yapıcam. Diyorum ki yapayım ama yavaş yavaş yükselteyim. Yeni kasa psu anakart alıcam sonra zaten senin dediğin gibi ram ekran kartı diye gidicek benm sorum şu yukardaki sistemime bakın en zayıf ne var nerden başlayarak alıyım onu soruyorum bi yol gösterin.