Eski Sistemi Yayın Yapabilmek İçin Güncellemek

@MWarfare şimdi etiketlendi sanırım :)
Ben i5 3470 CPU kullanıyorum gayet memnunum senin 4 slot RAM takabilme sansın var 4x4 yaparak 16 GB rahat yükselte bilirsin ekran kartı olarak GTX 1050 Tİ tavsiye edebilirim .
Aynen şimdi etiketlendi. 2 RAM slotu var arkadaşın anakartında. Dolasıyla 8x2 GB yaparak 16 GB yapabilir. Bu arada dediğiniz işlemci gayet güçlü lakin benim dediğimde güçlü ve uygun fiyatlı. Ayrıca çarpanı açık yani O.C 'ye müsait bir işlemci. Sizin işlemcide yarı yolda bırakmaz.

Aynen şimdi etiketlendi. 2 RAM slotu var arkadaşın anakartında. Dolasıyla 8x2 GB yaparak 16 GB yapabilir. Bu arada dediğiniz işlemci gayet güçlü lakin benim dediğimde güçlü ve uygun fiyatlı. Ayrıca çarpanı açık yani O.C 'ye müsait bir işlemci. Sizin işlemcide yarı yolda bırakmaz.
Cpu-z daki görsele bakıp dikkat etmeden cevap verirsem böyle olur :kıkırda:

İşlemci
-İntel Core i5 2500K

Ekran Kartı
-GİGABYTE GTX 750 1 GB 128 Bit Ekran Kartı

Benim önerebileceğim parçalar bunlar. İşlemcinin çarpanı açık ve hız aşıttırmaya müsait. Güzel bir soğutucu ile yüksek performans elde edilebilir. i7 işlemci önerecektim lakin fiyatları uçuk durumda. 700-800 TL civarında. Gene ben buraya @MWarfare 'i etiketleyeyim. Birde o baksın konuya. Merak ediyorum nasıl bir öneride bulunacak :D
Aliexpress'ten bilgisayar parçası sipariş etmek biraz riskli değil mi ? Çünkü çoğu şey neredeyse Türkiye'dekinin yarısı kadar fiyata sahip. Bozuk çıkma yada kalitesiz çabuk bozulabilecek olma ihtimali yok mudur sizce de ?

Twitch üzerinden yayın yapmak istiyorsan
en az 3Mbps upload'a sahip olman gerekir.
Soruna gelecek olursak işlemcini İ5 veya İ7
yapman gerekicek.RAM'lerin bi hayli düşük
8 ve üstü yapman gerekicek.Bütcen varsa
SSD'de alabilirsin.GTX 1050 yada bütcen varsa GTX 1050Tİ almanı öneririm.Sanırım
60HZ monitörün var, monitörün'ü değiştirmeden fazla uçmamıza gerek yok.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı