Eski tablet Play Store (Android) açılmıyor

Özgür Gökmen

Centipat
Öncelikle merhabalar, sürümü Android 3.1 olan çok yaşlı bir tabletim var ve Türkiye ilk gelen tabletlerden iyi de bir donanımı var (eskiye göre) 1GB RAM'ı 32 GB hafızası falan var. Bayadır açmıyordum çünkü şarj kablosu eskiydi ve şarjı Türkiye'de yoktu en sonunda açabildim ve tabii ki Play Store açılmadı ve uygulamalar olduğu gibi kaldı. Google bile çok eski olduğu için Play Store sitesini de desteklemiyor. Ben bu tablete daha üst bir Android sürümü yükleyebilir miyim? Ve yedek almam için de bir uygulama yok tableti de bilgisayara bağlanmıyor yani cevap aradığım sorular.

Tablete Android sürümü yükleyebilir miyim?
Tabletten nasıl yedek alacağım?
En önemlisi, bu tablette çok anım olduğu için Android 3.1 için Play Store etkinleştirilebilir mi?
En azından; yedek aldıktan sonra yeni Android yüklenenir mi?

Tablet için istediğim şey verilerimin kaybolmaması ve tabletin yine kullanılabilmesi ve eğer mümkünse Android sürümünü değiştirmeden yine eskisi gibi Play Store'nin çalışması.
Şimdiden çok teşekkürler...
Eğer bilgisi olan varsa root da olur.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı