Eski termal macunu temizlemenin en iyi yolu

Ya sizde amma abarttınız ya. :D Alkol dediğin evde hazır bulunan bir madde, inanın ıslak mendilden daha az uğraşıyorum. Peçeteyi alıp alkol damlatıyorum yani evde bulunan bir madde. :D Abi zippo yakıtını deneyeyim bakalım. :D

Zippo yakıtı özellikle kurumuş termal macunu çözmek için ideal bir seçim. Ayrıca, uçucu bir madde olduğu için hiçbir artık bırakmamaktadır. Ben kendi testlerimde oldukça fazla kullandım. kullanmadığım zamanlarda ise yakıtı kendi amacında kullanıyorum:).
Sonuçları ve gözlemlerini de belirtirsen arkadaşlar da bilgilenmiş olur.

Abi bir koşu aldım geldim bizim burada nargile,çakmak satan bir abi var ondan 3 TL ver yeter dedi 127 ml'lik aldım. :D Annemde sağolsun alkol getirmiş Calpol şişesinde şurup kokuyor. :D Tam şansıma eski stok fanımda kurumuş macun kalıntıları vardı ve P4'lü külüstüründe fanını söktüm. Zippo yakıtının sergiledikleri hakkaten hayret verici. Tek silişte hepsini aldı gitti, üstüne peçete kurudu ve bulaşma derdi kalmadı. Alkol ise yüzeyi biraz matlaştırdı ama mikrofiber bezle silince matlıkta gitti. Ama zippo hakkaten pratikmiş. :D

Abi bir koşu aldım geldim bizim burada nargile,çakmak satan bir abi var ondan 3 TL ver yeter dedi 127 ml'lik aldım. :D Annemde sağolsun alkol getirmiş Calpol şişesinde şurup kokuyor. :D Tam şansıma eski stok fanımda kurumuş macun kalıntıları vardı ve P4'lü külüstüründe fanını söktüm. Zippo yakıtının sergiledikleri hakkaten hayret verici. Tek silişte hepsini aldı gitti, üstüne peçete kurudu ve bulaşma derdi kalmadı. Alkol ise yüzeyi biraz matlaştırdı ama mikrofiber bezle silince matlıkta gitti. Ama zippo hakkaten pratikmiş. :D
İşte ben adamı ööle yaparım:D
Şimdi ıslak mendil diyenler uzatsın kulaklarını:)

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı