Eski tip Metin2 PvP önerisi

Silverhandim

Picopat
En fazla mavi çelik ve triton kılıcına kadar dönüşümlü olan, kasılmanın orta zorlukta olduğu bir Metin2 PvP önerisi yapar mısınız? 2008-2010 arası yıllardaki gibi... :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir çok kişi sana Türklerin açtığı sunucuyu önerecektir, hiç birini tavsiye etmem.

1-99 global zor sunucu var, ülkeye göre EP fiyatlandırması da mevcut. Rubinum yapımcılarından, M2Classic - The real old-school feeling denemeni öneririm zaten yeteri kadar Türk oyuncusu da var, bence seveceksin.

Daha dün açıldı.
Ana Sayfa | Rohan2 - Tramola Metin 2 pvplerin babası derler rohan için.
Bir çok kişi sana Türklerin açtığı sunucuyu önerecektir, hiç birini tavsiye etmem.

1-99 global zor sunucu var, ülkeye göre EP fiyatlandırması da mevcut. Rubinum yapımcılarından, M2Classic - The real old-school feeling denemeni öneririm zaten yeteri kadar Türk oyuncusu da var, bence seveceksin.
Çok teşekkürler arkadaşlar, hepsini kontrol edip, birine başlayacağım :)

Başladığını da buraya yazarsan başlamak isteyen arkadaşlara vesile olmuş olursun. :)
Az sonra bilgilendireceğim. :)

Meşhur bir yabancı global 1-99 sunucu vardı adını hatırlarsam size söyleyeceğim gerçek Metin2 TR'den bile zor.
O neymiş öyle :D Ben biraz kolay olmasını istiyordum. TR tipi Ws'lik bakacağım.
Başladığını da buraya yazarsan başlamak isteyen arkadaşlara vesile olmuş olursun. :)
Oyuna girdim fakat acayip zor geldi. Zamanında nasıl oynamışız, kasmışız... Biraz kolay olsaydı oynardım. :)

Son düzenleme:
Az sonra bilgilendireceğim. :)

O neymiş öyle :D Ben biraz kolay olmasını istiyordum. TR tipi Ws'lik bakacağım.

Oyuna girdim fakat acayip zor geldi. Zamanında nasıl oynamışız, kasmışız... Biraz kolay olsaydı oynardım. :)
Ufak kolaylıklar var aslında, görevleri yaptıkça yeşil efsun veriyor ve nesne markette bir iki ücretsiz şey var. 25 level oluncada atı alırsın. Topluluk olarak çok yardımsever oyuncular da var, malum global her ülkeden oynayan var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı