İtopya'da alınan Gigabyte G24F2 garanti için nereye verilir?

Evet hocam hangi şubeden verdiğiniz fark etmiyor kodu gösterip kartal depo seçmelerini isteyin ve ürünü teslim edin.

Tamamdır hocam ürünü söktüm az önce şu an kutuya koymakla uğraşıyorum teşekkür ederim.

Tamamdır hocam ürünü söktüm az önce şu an kutuya koymakla uğraşıyorum teşekkür ederim.

Hocam tekrar rahatsız ediyorum ancak ürünün ayağını koymama gerek var mı kutu cidden çok sıkışık.

Ürün birkaç gün serviste kaldıktan sonra Gigabyte firmasına teslim edildi orada bir süre kaldı beni aramalarını bekledim fakat aramadılar geri aradığımda iade ya da değişim hakkımın olduğu söylendi yani bana geri dönüş yapmadılar ben arayıp hallettim işimi muhtemelen sizde aynısını yapacaksınız 1 hafta arayla arayıp ürününüzün durumunu sorun ve iki tercihten birini yapın ben iade istedim bunun en büyük sebebi aynı modeli yollayacak olsalardı eğer bu üründe kronik sorun var paneli 1-2 yıl kullanımdan sonra aynı şeyi yapıyor internette birçok kişide aynı sorunu gördüm ve aynı hafta içerisinde bu ürünü alan arkadaşımda da benden sonra bu sorun çıktı oda para iadesi istedi ürünün bir üst modelini yolladıklarını söyleyenler olmuş fakat yine de gelecek ürün eski garanti koşulları ile geliyordu yani 2 yıl geçtiği için 1 yıl garantiniz kalacak bu tür bir riski almak istemedim sonuç olarak gelecek monitörde de 2 yıl kullanımdan sonra sorunlar ortaya çıkabilir.

Aynı monitörü kullanan bir arkadaşım var aynı durum onda da söz konusu ama o öyle kullanıyor değişim veya iade durumu söz konusu olursa muhtemelen iade alırım sistemimin hakkı 2K ekran zaamanında monitöre para kalmadığı için tercih etmiştim güzel ekran aslında ama kronik maalesef gelen paranın üstüne koyup Phillips evnia 27inc modelini alabilirim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı