Eski ve 8Bit olan bir oyunu arıyorum

TheVibe

Megapat
Katılım
13 Haziran 2017
Mesajlar
582
Çözümler
3
Yer
Boston, Massachusetts
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Walter Bishop'un Yanında Laboratuvar Asistanı
Dostlar iyi akşamlar. Günlerdir küçükken oynadığım bir oyunu arıyorum fakat maalesef bulamadım. Halk arasında "Atari" adıyla anılan MicroGenius marka bir cihazda oynamıştım. Kasetinde "9999999'in 1" tarzı bir sistem yoktu, direkt oyunun kendisi vardı. Tırpanı olan bir iskeleti kontrol ediyorduk ve zindan tarzı bir yerde geçiyordu. Ayrıca karanlık bir teması vardı. Biliyorum bu temaya sahip çok oyun var fakat maalesef spesifik başka bir özelliği yok veya aklıma gelmiyor. Anahtar kelimeler ile arattım fakat bulamadım. Eğer biliyorsanız veya tahminleriniz varsa söylerseniz çok mutlu olurum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Dostlar iyi akşamlar. Günlerdir küçükken oynadığım bir oyunu arıyorum fakat maalesef bulamadım. Halk arasında "atari" adıyla anılan microgenius marka bir cihazda oynamıştım. Kasetinde "9999999'in 1" tarzı bir sistem yoktu, direkt oyunun kendisi vardı. Tırpanı olan bir iskeleti kontrol ediyorduk ve zindan tarzı bir yerde geçiyordu. Ayrıca karanlık bir teması vardı. Biliyorum bu temaya sahip çok oyun var fakat maalesef spesifik başka bir özelliği yok veya aklıma gelmiyor. Anahtar kelimeler ile arattım fakat bulamadım. Eğer biliyorsanız veya tahminleriniz varsa söylerseniz çok mutlu olurum.

Manikıraf oyna.
 
1623786843738.png

Manikıraf oyna.
So funny.
 
Olija aklıma geliyor ama oda o kadar eski değil acaba anıların karışmış olabilir mi?

(Benden bu kadar)
Yok o değil. Anılarımın karışması pek mümkün değil çünkü aşırı net hatırlıyorum. Hatta geçen babamla oyun muhabbeti ederken ikimizin de aklına geldi, ondan sonra aramaya başladım.
 
Oynadığın yıl?

Kaset korsan mıydı?
2008-2010 yılları arası olduğuna eminim. Bir akrabamız vermişti ve büyük ihtimal korsandı. Zaten o dönem mahallemizdeki çoğu bakkal ve kırtasiye MicroGenius konsol ve korsan kaset satıyordu. Orijinal NES konsol ve orijinal kaset hak getire. (O zaman Van Merkez'de oturuyorduk. Van'da o dönem orijinal kaset bulunabileceğini sanmıyorum ve akrabamız da çok büyük ihtimal Van'da almıştı o kaseti)
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı