Eski Windows 8.1 yüklü harddiski yeni laptopa fornatsız takmak

• Konuyu başlatan fyec
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 1.557
Şöyle bir sıkıntım var dvd rom yerine 2. harddiski takıyorum bilgisayar tanımıyor. Usbden bağlıyorum tanıyor. Fakat dvd rom yerinden taktığımda tanımıyor. Üstelik çıkartıp tekrar dvd rom u taktığımda da dvd Romu görmüyor. reg ayarı yaptıktan sonra yeniden başlatıyorum sonrasında dvd Romu görüyorum. 2. harddiski neden göremiyorum. Bilginiz var mı?

USB'den çalışan bir basit bir Linux sürümün var ise (ya da indirirsen) onunla ikinci HDD takılı durumdayken hata tekrar ediyor mu diye test edebilirsin.

Chipset driverını yükleyip tekrar deneyebilirsin. HDD caddy'yi eski makinaya takıp çalışıyor mu diye test edebilirsin.

Vs.

Bir bunlara bak belki arada başka öneriler de olur.

bana kalırsa biosla ilgili bir ayar gerekli olabilir diye düşünüyorum. çünkü harddiski bilgisayar usbden tanıyor. dvd yi de çalıştırdığına göre girişte de sıkıntı yok. Caddy i kontrol edemiyorum ama ona sıkıntı olacağını sanmıyorum geriye kaldı bios.bu arada bilgisayar hp pavilion g6 bios ayarları kitli. :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı