Eski Windows sürümlerinde driver kurma nasıl yapılır?

Babekon12

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 7640HS,RTX 4060 Mobile, 16GB DDR5 5600MHZ Ram
Meslek
Öğrenci
Öncelikle herkese selamlar. Sistemim aşağıdaki gibi:

-Ryzen 3 2200G.
-MSI A320M-A Pro.
-XPG Gammix D30 8 GB 3000MHz RAM.
-500GB 7200rp HDD.

Belirttiğim özelliklerde bir sistemim var ve şu an Windows 10 kullanıyorum. Ama gerek açılış hızı gerek sistem performansı olarak pek memnun değilim. En basitinden %100 HDD kullanım sorunu vb. bu yüzden Win8.1 kurmak istiyorum. Fakat driverlar sadece Windows 10 için. Win8.1'de driver kurmanın bir yolu var mıdır?

Hddyi yüzde yüz kullanma sorununu görev yöneticisinden arama ayarını devre dışı bırakarak çözebilirsiniz, sürücü kurma kısmına gelecek olursak da driver booster indirin varsa paranız ücretli alın yoksa bi seferlik crack yapın tüm driverleri otomatik güncellesin
Kaldı ki bence win 8.1, win 10dan daha ağır bir işletim sistemi
daha önce win8.1 kurmayı denemiştim. Çok daha seri çalışıyordu.

Driver derken AMD tarafındaki driverdan bahsediyoruz ne yazık ki 8.1 desteği yok bir de o program bazen saçma sapan driverler yüklüyor silmekle uğraşıyorum alacaksın ekran kartı modelini girceksin sağlayıcının sitesine indirceksin kuracaksın bu kadar işte.
Tam olarak böyle yapacaksın hocamın dediği gibi program kullanmak istemiyorsan Manuel olarak arayıp bulacaksın orijinali
daha önce win8.1 kurmayı denemiştim. Çok daha seri çalışıyordu.
Siz bilirsiniz hocam denemekten zarar gelmez, ama dediğim gibi otomatik update gelmiyor sanırım

HDD'yi yüzde yüz kullanma sorununu Görev Yöneticisi'nden arama ayarını devre dışı bırakarak çözebilirsiniz, sürücü kurma kısmına gelecek olursak da Driver Booster indirin varsa paranız ücretli alın yoksa bir seferlik crack yapın tüm driverleri otomatik güncellesin.
Kaldı ki bence Win 8.1, Windows 10'dan daha ağır bir işletim sistemi.

8.1 candır. Bazı özellikler 10'da da var. İşte görüyor tabii güncellik açısından 10 tercihimdir ama SSD olmadan eziyet oluyor " cümlesine " katılmıyorum.

Bence konu çözüldü. İlerletmeye gerekecek kadar makul bir durum yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı