Eski YouTube

2500₺'ye 16 GB RAM sığdırabildiğimiz zamanlar. Her yaz Technopat'dan sistem toplama videosu beklerdim, alamayacak olsam bile izlemekten zevk alırdım. Maskeli MuratAbiGF, BFChickenGamers, Teorik Redstone'cu, Orkun'un oyun videoları, Minecraft Evi, Batuhan Çelik, Wolvoroth Gaming ve dahası. Minecraft Evi'nin JerryAndHarry sunucusundaki Skyblock serisini sürekli 4 gözle bekliyordum. MuratAbiGF'nin Tekkit'ini de aynı şekilde. Sonra ortadan kayboldu, geri geldiğinde de Tekkit çekmedi bir daha hep istemiştim devam etmesini. Şöyle bir bakıyorum ondan ona atladım yazarken ancak anlatılacak gerçekten çok şey var o dönemlere dair. Ancak her şeyin özünde mutluyduk. Ne yazık ki gelmiyor geriye eskiler. Önümüzdeki samimiyetsiz insanları izlemektense izlememeyi tercih ediyorum .

Ah, ah...
Youtube'nin bile bu kadar fazla reklam göstermediği zamanlardı...

Tekkit çok iyiydi ya.

Tüh, ne eski ne eski. Bahsettikleri de Burak Oyunda, Enes Batur, Oyun Portal vs. Ah o eski günler dediği de 5-6 sene öncesi. Sanki 12 sene öncesinden bahsediyor. Foruma 2005'liler 2006'lılar gelmeye başlamış.

BFChickenGamers unutulmaz be...
Hala devam ediyor...
Çoğu youtuber ya bıraktı ya unutuldu... Geri kalanlar saçma sapan akımlarla devam ediyor. Köfte vardı kayboldu, BF Chicken vardı unutuldu(hala çekiyor), Murat vardı saçma sapan videolara döndü, Burak Oyunda yavaştan bu çöplüğe kendini dahil etti. Kimse kalmadı...

Tüh, ne eski ne eski. Bahsettikleri de Burak Oyunda, Enes Batur, Oyun Portal vs. Ah o eski günler dediği de 5-6 sene öncesi. Sanki 12 sene öncesinden bahsediyor. Foruma 2005'liler 2006'lılar gelmeye başlamış.
Nerden biliyorsun? 5-6 yıl öncesinde büyük yaşta izleyiciler yok muydu? Hepsi mi küçük? Ayrıca foruma küçük yaştakilerin gelmesi yasak mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…