Eski YouTube

Nerden biliyorsun? 5-6 yıl öncesinde büyük yaşta izleyiciler yok muydu? Hepsi mi küçük? Ayrıca foruma küçük yaştakilerin gelmesi yasak mı?

Kusura bakma kardeşim ama 5-6 yıl önce Burak Oyunda, Enes Batur izleyen büyük izleyicinin net biçimde sorunları vardır. Kimse o saçma ses tonunu dinlemez o yaşa gelip. Ek olarak bugün Enes Batur büyük yaşlı insanlara da içerik hazırlıyor. Fakat bundan 5-6 yıl önce bahsettiğiniz isimlerin hepsi çocuk kitleye hedef alıyordu.

Ben Burak Oyunda dediğiniz kanalın sesini duyunca irite oluyordum. Yani evet yoktu.

İsmetRG eskiden de kötüydü şu an nasıl bilmiyorum. Sadece hızlı konuşup Hunger Games oynuyordu.

Eskiden özlemlerim, maskeli MuratAbiGF, trendlerin oyunlar olması, Samimi grup Minecraft Survival (Ogün Yerlikaya diye birinin serisi vardı.)

MuratAbiGF...... Mazeretim var introsu hala kulağımda

Kusura bakma kardeşim ama 5-6 yıl önce Burak Oyunda, Enes Batur izleyen büyük izleyicinin net biçimde sorunları vardır. Kimse o saçma ses tonunu dinlemez o yaşa gelip. Ek olarak bugün Enes Batur büyük yaşlı insanlara da içerik hazırlıyor. Fakat bundan 5-6 yıl önce bahsettiğiniz isimlerin hepsi çocuk kitleye hedef alıyordu.

Ben Burak Oyunda dediğiniz kanalın sesini duyunca irite oluyordum. Yani evet yoktu.
Aynen dediklerin doğru ancak, foruma küçük yaştakilerin gelmesinde ne sorun var onu anlayamadım. (Sana hitaben değil.)

Evet biliyorum. Büyük yaşta izleyicileri yoktu. Kitlesi çocuklardı ki kendisi çocuktu zaten.

Evet.

Yasak demedim fikrimi belirttim.
Tamam yine haklısın. Ancak, isteyen istediğini izlesin. Kendilerine bırakalım. Olmaz mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hatırlayan var mı bilmiyorum ama Uğur Yılmaz diye bir kanal vardı oyun şarkıları yapardı Outlast, Spider-Man oyunları oynardı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı