yusuf311 Centipat Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2025 #1 CS'de arkadaşım bilgisayarımdan skinchanger açmış. Ban yer miyim 1 2 hafta sonra falan? Sorun çıkmasın formatladım PC'yi, sildim her şeyi.
CS'de arkadaşım bilgisayarımdan skinchanger açmış. Ban yer miyim 1 2 hafta sonra falan? Sorun çıkmasın formatladım PC'yi, sildim her şeyi.
bdxmrz Kilopat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 8.296 Çözümler 30 Yer Çekmeköy Daha fazla Sistem Özellikleri 1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2025 #2 Olabilir, geçen forumda biri 4 Şubatta yaşanan olaydan 21 Şubatta ban yediğini söylemişti. Artı 0 Eksi
Ozgur5 Hectopat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 917 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2025 #3 Skin changerdan ban yiyeceğini sanmıyorum başkalarına gözükmüyordu zaten yanlış hatırlamıyorsam ne diye report atacaklar. Artı 0 Eksi
Skin changerdan ban yiyeceğini sanmıyorum başkalarına gözükmüyordu zaten yanlış hatırlamıyorsam ne diye report atacaklar.
Ayturan Decipat Katılım 28 Kasım 2024 Mesajlar 4.301 Çözümler 33 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2025 #4 Nasipte varsa. Belli olmaz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Nasipte varsa. Belli olmaz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
TheN Centipat Katılım 25 Nisan 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2025 #5 Hocam hileye göre değişir ama Vac dan yiyebilirsin Artı 0 Eksi
Ömer S Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 1.098 Çözümler 16 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri RTX4070TiSuper AMD Ryzen 5 7600X ASUS PRİME B650M-A WIFI II Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2025 #6 Ozgur5 dedi: Skin changerdan ban yiyeceğini sanmıyorum başkalarına gözükmüyordu zaten yanlış hatırlamıyorsam ne diye report atacaklar. Genişletmek için tıkla... İnanmayacaksın ama ban oranı en yükseklerden biri changer. Artı 0 Eksi
Ozgur5 dedi: Skin changerdan ban yiyeceğini sanmıyorum başkalarına gözükmüyordu zaten yanlış hatırlamıyorsam ne diye report atacaklar. Genişletmek için tıkla... İnanmayacaksın ama ban oranı en yükseklerden biri changer.
Ozgur5 Hectopat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 917 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2025 #7 Ömer S dedi: İnanmayacaksın ama ban oranı en yükseklerden biri changer. Genişletmek için tıkla... Konu CS ve hileler olunca her şeye inanabilirim hocam kendi mantığıma göre yazmıştım onu. Artı 0 Eksi
Ömer S dedi: İnanmayacaksın ama ban oranı en yükseklerden biri changer. Genişletmek için tıkla... Konu CS ve hileler olunca her şeye inanabilirim hocam kendi mantığıma göre yazmıştım onu.
wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.559 Makaleler 15 Çözümler 723 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2025 #8 Hileyi silip PC formatlamakla VAC yasağından kaçamazsın. Bir kez bile hile açtığında, hile yazılımı VAC tarafından tespit edildiğinde ban yersin. Son düzenleme: 28 Şubat 2025 Artı 0 Eksi
Hileyi silip PC formatlamakla VAC yasağından kaçamazsın. Bir kez bile hile açtığında, hile yazılımı VAC tarafından tespit edildiğinde ban yersin.