Eskiden aldığım hamstercoin contract adresini değiştirdi paramı kurtaramıyorum

cikolatalikedi

Hectopat
Katılım
27 Eylül 2019
Mesajlar
134
Makaleler
4
Çözümler
1
Merhaba, eskiden 60$'a $ham almıştım ve şu anda 60$'a aldığım ham 22000$ ve bunu kurtaramıyorum, aldığım ham coin contract adresini değiştirdi ve bu coin artık hiçbir swap sitesinde yok bu coini satamıyorum bunu nasıl düzeltebilirim?
 

Dosya Ekleri

  • IMG_20211010_211357_170.jpg
    IMG_20211010_211357_170.jpg
    18,2 KB · Görüntüleme: 269
Son düzenleyen: Moderatör:
Kontrat adresini sorgulatıp ufak bir araştırma yapmamın ardından tokenin Hamster Finance (Old HAM) adıyla çıktığını ve aylar öncesinden rug pull yaptığını görebiliyorum. Aynı ekip Hamster Coin'in de kurucusu. Böylesine bir kayıp yaşamışken bu ekibin oluşturduğu yeni tokeni almak büyük cesaret. Tavsiyem aldığı maliyete ulaşması veya üzerine çıkması halinde satıp kurtulması.
 
Merhaba, eskiden 60$'a $ham almıştım ve şu anda 60$'a aldığım ham 22000$ ve bunu kurtaramıyorum, aldığım ham coin contract adresini değiştirdi ve bu coin artık hiçbir swap sitesinde yok bu coini satamıyorum bunu nasıl düzeltebilirim?

Burada önemli olan hangi tarihte aldıgıdır? Bunu hatırlıyorsanız yardımcı olabilirim.
 
4 Kasım'da aldı benim bir tanidik.
Hocam 4 Kasımda aldıysa Old hamster coin almıştır. cüzdana baktıgınızda güncel fiyat gözükebilir ama geçmiş olsun yapacak bir şey yok.
Burada açıklama yapayım da gidip yanlış kişilere bulaşmayın. başıma geldiğinden söylüyorum yani. Bir kere alım tarihi 8 Eylül öncesi olması lazım. O zaman tek bir hamster token vardı. Daha sonra kontrat adresini değiştirip yeniden yayınladılar ama genel itibariyle cüzdanlara airdrop şeklinde yeni coini gönderdiler. tabi gitmemiş kişiler olabilir. Burada da miktar devreye giriyor genelde. Çünkü gas ücretini karşılamayacak kadar az olanlara göndermediler diye biliyorum. Ben bayağı uğraştım bu işle. Bizim bir arkadaşın durumu aynıydı ve elinde çok yüklü miktarda vardı.
Not: Yardım istediğinizde sizin cüzdanın 12 haneli kodunu isteyen bağlantı linki filan gönderirler boşluğa düşüp sakına vermeyin. 8 eylül öncesi ise bir şansınız olabilir. Normalde kapatıldı ama denenebilme ihtimali mevcut. Haberiniz olsun. Amaç yardım etmek. Ha sen ne yapacaksın derseniz 12 haneli kodu isteyeceğim :D.
Aklıma gelmişken şunu da belirteyim. Ben denememi bu şekilde yaptım. Hani eninde sonunda bu işi düzeltmek için cüzdanınız ile etkileşim kurmak gerekebilir. Olurda böyle bir yola başvuracaksanız arkadaşlar size dokunmayacak kadarını cüzdanınızda bırakın(gerisini başka bir cüzdan a aktarın) bunun üzerinde deneme yapabilelim. Yoksa komple cüzdan anahtarını QR kod ile veriyorsun. İçini komple boşaltırlar haberiniz olsun. Çünkü transfer ettiğiniz token den herhangi bir hak iddia edemediğimizden ana cüzdanı kullanmak zorundayız. Token in giriş tarihi ancak o cüzdanda gözüküyor.
Bana arkadaş belli bir miktar göndermişti bunu denemek için. E ilk başta kimle iletişim kuracaksın edeceksin bilmiyorsun. Yardım filan istesen bir dünya support nickli kişi sana mesaj atıyor. Cüzdan anahtarını yardım edebileceğini umduğum birine verdim ama içindeki bütün tokenleri başka cüzdana aktardım ve az bir miktar bıraktım. Hani dedim dolandırıcı da belki yolu biliyordur para teklif eder öğrenirim diye. Olmadı :). O da beceremedi. Benden giden 5 dolar kadar bir meblağ oldu. Ben eğer halledebilirse diye 10 bin dolar teklif etmiştim. Anladığım kadarıyla yapamadı ya da bana güvenmedi. Sanki ben onu dolandırmışım gibi.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı