Eskiden hile yaptığım için CS:GO'da ban yer miyim?

Yemezsin. Yine de bir şüphe varsa oyunu Bulk Crap Uninstaller ile silip tekrar yükleyebilirsin.
Olum ramazan ramazan şöyle profil resmi kullanmayın yav..

Hileler CFG dosyalarına girmiş olabilir. Aynı Steam hesabını kullandığın için o CFG dosyasının olduğu dosyaları kullanıyorsun. Bir ihtimal dosyalara sızmış olabilir.
Onları silmek mümkün mü

Basit eğlencede ban yemez zaten ow sadece rekabetçi diye biliyorum hocam.

İmkanı yok hileyi en fazla 4-5 ay içerisinde tespit ediyorlar.

Yok zaten cihaz da değişti

Olum ramazan ramazan şöyle profil resmi kullanmayın yav..

Onları silmek mümkün mü
2 yıldır falan kullanıyorum ve sonsuza kadar da kalacak öyle. Yıllar boyu ramazan ayında milletin karşısına pide fotoğrafı çıkacak.

Olum ramazan ramazan şöyle profil resmi kullanmayın yav.

Onları silmek mümkün mü?

"Mutlu pide" hocamın dediği gibi programlar var. Onları kurup silebilirsin. Elinlede silebilirsin ama çok derinlere inmiş olabilir.

2 yıldır falan kullanıyorum ve sonsuza kadar da kalacak öyle. Yıllar boyu ramazan ayında milletin karşısına pide fotoğrafı çıkacak.

Hocam biz CS:GO konuşuyoruz konu neden buraya geldi ki

Hile kullandığın için eskiden sana sövmüş olabilirim kusura bakma
Yok kanka haketmisimdir o zamanlar

Yok kanka sana demedim silmek mümkün mü diye

"Mutlu pide" hocamın dediği gibi programlar var. Onları kurup silebilirsin. Elinlede silebilirsin ama çok derinlere inmiş olabilir.

Hocam biz CS:GO konuşuyoruz konu neden buraya geldi ki
Tamam araştıracağım

İmkanı yok hileyi en fazla 4-5 ay içerisinde tespit ediyorlar.
Benimkini edememisler demek ki

Ban yer misin bilmem ama sizin gibi oyuncular yüzünden millet zevk alamıyor. Bence hileye başvurmayın.

Ban yer misin bilmem ama sizin gibi oyuncular yüzünden millet zevk alamıyor. Bence hileye başvurmayın.
Evet çok yanlış yapmışım zamanında kusura bakmayın ama artık temiz düz bir şekilde oynayacağım eğer ban yemezsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…