İlatem
Centipat
- Makaleler
- 5
Benim eskiden kullandığım telefon XA1 Ultra idi ve 5 yıl kullandım çok özlediğim söylenemez, o telefon yüzünden sarı renginden soğumuştum. S8 kullanıyordum sinir krizi sonucu kulaklığı yatağa vurduğumda telefona denk geldi, 1 ay idare etti ama son 2 haftadır 20 dakika kullanınca ekran gidiyor, yedek aldığım s6ya kaldım, ve zevkli değil, küçük, ekrana dokunmaya alışmışım tuşa basmak zor, stock ROM kuruyorum kasıyor, Custom ROM kuruyorum sorunlu oluyor, s8i o kadar özledim ki, o yağ gibi yazması, her uygulamayı hızlı şekilde açması, Note 9 ROM'u kurmuştum telefon uçuşa geçmişti.
Bilgisayar konusunda da öyle, i7 4790KLI sistemim vardı birinin aklıma girmesi sonucu sattım laptop aldım hani nereden baksan hayatının en büyük pişmanlığı olabilir, son nesil laptoplar harici hiçbir laptop masaüstü performansı veremiyor.
Bilgisayar konusunda da öyle, i7 4790KLI sistemim vardı birinin aklıma girmesi sonucu sattım laptop aldım hani nereden baksan hayatının en büyük pişmanlığı olabilir, son nesil laptoplar harici hiçbir laptop masaüstü performansı veremiyor.