Eskiden Recep Baltaş'ın bilgisayar bilgisi zayıf mıydı?

Tsu

Decapat
Daha fazla  
Geçmiş konulara göz atıyordum, böyle bir konu buldum. Konu @Recep Baltaş bey 2010'da gerçekten PC bilginiz mi zayıftı, yoksa başka bir olay mı var burada?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet öyle, Sarp Palaur yani Şanışer'in ''Susamam'' şarkısından. Tahribat-ı İstanbul'un söylediği kısımdan, dikkat ettiğiniz için teşekkürler
Dedim ben bu sözü bir yerden hatırlıyorum. Maşallah şarkı medyalardan hala kalkmadı.

Alttaki mesaja bakarsan "Merhaba Murat" diye giriş yapıldığını görürsün Recep Bey başkalarının sorularını konu olarak açıp cevap veriyordu doğru hatırlıyorsam.

Bilgisayarla tanışması 2000'li yıllara dayanan yazar, 2007'de CHIP ve LEVEL dergilerinin yanında CHIP Online için de makaleler yazdı ve 2010'da Türkiye'nin en çok satan teknoloji dergisi CHIP'in Donanım Editörü oldu. Bu süre zarfında 1000'den fazla ürün incelemesi yapan Recep Baltaş, 2011 sonunda bu görevinden ayrılıp ASUS Türkiye'de Pazarlama Uzmanı olarak çalışmaya başladı. Tam bir technopat olan Baltaş'ın son durağı ise Technopat.net.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…