Eskişehir güvenilir bilgisayarcı önerisi

T3knisyen

Decapat
Masaüstü bir bilgisayara sahibim ve bilgisayarım normal olarak çalışıyor sıkıntısız. Fakat oyunlara girdiğim zaman ekran kartı önce sesli bir şekilde çalışıyor ve arkasından ekran kartı sürücüsü çöktü sorunu alıyorum ve bu LoL harici neredeyse bütün oyunlarda oluyor (Bannerlord, Valorant, CS:GO ve RDR gibi). Ekran kartına stres testi yaptığım zaman ise hiçbir sorun algılayamıyor ve gayet düzgün çalışıyor. Sürücülerim ve güncellemelerin hepsi güncel olmasına rağmen. Konu hakkında oyun yapımcıları ( Riot Games ve tale worlds) ve hatta AMD ile iletişime geçtim fakat her şeyi denememe rağmen bir sonuç alamadık. Ben işin içinden çıkamadım bana yardımcı olması için Eskişehir ve çevresinde güvenilir bir bilgisayarcı arıyorum eğer bildiğiniz bir yer varsa benimle paylaşın lütfen. Sistemim Ryzen 7 2700 işlemci, ASUS Pro Gaming anakart, Sapphire RX590 Nitro+ ekran kartı ve 2x8 3200 RAM'den oluşuyor. Şimdiden teşekkürler.

Ekran kartının garantisi var ise gönderin.

Yerel bilgisayarcılara asla güvenmeyin hele güncel sistemlerde. Garantiye başvurun bence.

Ekran kartının garantisi var ise gönderin.

Ekran kartımın garantisi var Vatan Bilgisayar'dan aldım fakat Vatan bilgisayarda görüştüğüm çalışan bana eğer servis sorunu çözemezse %90 para iadesi vereceğini çünkü ellerinde değişim için verebilecekleri ekran kartı olmadığını söyledi. Ben bu kartı yaklaşık 1,5 sene önce 1200 TL'ye almıştım ve bana da faturadaki fiyat üzerinden iade yapılacak. Şu anki fiyatlarla karşılaştırılamaz bile ve ben çok zararda çıkarım. O yüzden bilgisayarcıya göstermek istedim.

Ekran kartımın garantisi var Vatan Bilgisayar'dan aldım fakat Vatan bilgisayarda görüştüğüm çalışan bana eğer servis sorunu çözemezse %90 para iadesi vereceğini çünkü ellerinde değişim için verebilecekleri ekran kartı olmadığını söyledi. Ben bu kartı yaklaşık 1,5 sene önce 1200 TL'ye almıştım ve bana da faturadaki fiyat üzerinden iade yapılacak. Şu anki fiyatlarla karşılaştırılamaz bile ve ben çok zararda çıkarım. O yüzden bilgisayarcıya göstermek istedim.

Kartınıza gidin baktırın Vatan da iade etmek zorunda değilsiniz bu arada.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı