Eskişehir Odunpazarı Halk Market uygulamasından 6 yıl içerisinde 9 bin hane faydalandı

Merhabalar,
Size daha önce görmediğiniz bir şey söyleyebilirim. Öyle olduğunu düşünüyorum. Bu uygulamada bir market gibi yer düşünün ve ihtiyaç sahibi ailelere erzak kolisi kesinlikle gönderilmiyor. İhtiyaç sahibi aileler kendi ihtiyaçlarını bu marketten seçiyor ve uygulama çok çok faydalı. Birçok aile de faydalandı.

Uygulamaya 17 Ekim 2015 tarihinde başlandı ve o süreçten itibaren 9 bin hane faydalandı. Halk Market şu ana kadar ihtiyaç sahibi ailelere 3 milyon 475 bin 819 liralık yardıma bulundu. Bu markette kesinlikle para ve kredi kartı geçmemekte. İhtiyaç sahibi aileler geliyor ve kendi ihtiyaçlarını alıyor. Sonra gidiyorlar.

Bence bu uygulamanın çok mantıklı olduğunu düşünüyorum. Erzak kolileri pek iyi değil, genellikle erzak kolilerini dolduruyorlar. Ancak o ailenin o ürüne ihtiyacı olmayabiliyor, ihtiyaç sahibi ailelerin kendi ihtiyacını seçmesi çok iyi o yüzden.

 
Son düzenleyen: Moderatör:
Şu haber başlıklarına uyuz oluyorum, CHP'li belediye yok AKP'li belediye, sanki bu görevleri değil de bize lütufta bulunup bunları yapmışlar gibi. Vergi veriyorum her şeye tabii ki yapacaklar, görevleri bu. Mümkünse herkes yararlansın ülke olarak rezalet bir süreçten geçiyoruz, projeyi tebrik etmek gerek kimin aklına geldiyse.
 

Geri
Yukarı