Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz izlemeye başlanır mı?

yigit3585

Decapat
Katılım
2 Haziran 2022
Mesajlar
636
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Çok TV dizileri izleyen birisi değilim Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine başlamayı düşünüyorum, sizce izlemeye değer mi?
 
Tavsiye etmem, zaten yarım bir dizi. Açıp da boşuna vaktini harcama. Onun yerine Kurtlar Vadisi izle, Ezel izle tabi eğer izlemediysen. Breaking Bad, Better Call Saul gibi yabancı 2 dizi de önerebilirim kesinlikle çok güzel, tabi önce Breaking Bad sonra ötekini izlemen gerekiyor tam anlayabilmek için diziyi. Ama kesinlikle EDHO gibi yarım yamalak bir dizi için vakit harcanmaz.
 
Tavsiye etmem, zaten yarım bir dizi. Açıp da boşuna vaktini harcama. Onun yerine Kurtlar Vadisi izle, Ezel izle tabii eğer izlemediysen. Breaking Bad, Better Call Saul gibi yabancı 2 dizi de önerebilirim kesinlikle çok güzel, tabii önce Breaking Bad sonra ötekini izlemen gerekiyor tam anlayabilmek için diziyi. Ama kesinlikle EDHO gibi yarım yamalak bir dizi için vakit harcanmaz.

Tavsiyelerinize bakacağım, ama ben çok eski ve uzun bölümlü dizileri sevmiyorum genellikle yeni ve 30-40 bölümlük dizilere bakıyorum.
 
Tavsiyelerinize bakacağım, ama ben çok eski ve uzun bölümlü dizileri sevmiyorum genellikle yeni ve 30-40 bölümlük dizilere bakıyorum.
Konuları itibariyle yukarıdaki dizileri eski olarak nitelemek zor, bugün yayınlandı desem inanılır. EDHO gibi bir diziyi de 10'a katlar bunlar üstelik. 30-40 bölümlük kısma da bir şey diyemem, orası tamamen senin tercihin. 30-40 bölümlük bu tarz bir şey pek aklıma gelmiyor açıkçası.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı