WaterBucket Centipat Katılım 7 Mart 2020 Mesajlar 32 8 Mart 2020 #11 sparostago dedi: Ankartlar 775 pin tüm işlemci ve RAM'leri desteklemez bu yüzden şu an anakartınızın destek listesini arıyorum. Genişletmek için tıkla... Nasıl ya?
sparostago dedi: Ankartlar 775 pin tüm işlemci ve RAM'leri desteklemez bu yüzden şu an anakartınızın destek listesini arıyorum. Genişletmek için tıkla... Nasıl ya?
sparostago Hectopat Katılım 1 Mart 2020 Mesajlar 242 Çözümler 1 8 Mart 2020 #12 WaterBucket dedi: Nasıl ya? Genişletmek için tıkla... Yani siz kafanıza göre bir işlemci ve RAM alıp taktığınızda anakart desteklemediği için bilgisayar açılmayacaktır.
WaterBucket dedi: Nasıl ya? Genişletmek için tıkla... Yani siz kafanıza göre bir işlemci ve RAM alıp taktığınızda anakart desteklemediği için bilgisayar açılmayacaktır.
WaterBucket Centipat Katılım 7 Mart 2020 Mesajlar 32 8 Mart 2020 #13 sparostago dedi: Yani siz kafanıza göre bir işlemci ve RAM alıp taktığınızda anakart desteklemediği için bilgisayar açılmayacaktır. Genişletmek için tıkla... Ama destekliydi?
sparostago dedi: Yani siz kafanıza göre bir işlemci ve RAM alıp taktığınızda anakart desteklemediği için bilgisayar açılmayacaktır. Genişletmek için tıkla... Ama destekliydi?
sparostago Hectopat Katılım 1 Mart 2020 Mesajlar 242 Çözümler 1 8 Mart 2020 #14 Anakartınızın RAM destek sayfasını bulamadığım için RAM öneremem. Gösterdiğiniz RAM'lerde AMD işlemciler için yazıyor.
Anakartınızın RAM destek sayfasını bulamadığım için RAM öneremem. Gösterdiğiniz RAM'lerde AMD işlemciler için yazıyor.
WaterBucket Centipat Katılım 7 Mart 2020 Mesajlar 32 8 Mart 2020 #15 sparostago dedi: Anakartınızın RAM destek sayfasını bulamadığım için RAM öneremem. Gösterdiğiniz RAM'lerde AMD işlemciler için yazıyor. Genişletmek için tıkla... O zaman AMD sistem toplayalım? Daha ucuz olmaz mı? sparostago dedi: Anakartınızın RAM destek sayfasını bulamadığım için RAM öneremem. Gösterdiğiniz RAM'lerde AMD işlemciler için yazıyor. Genişletmek için tıkla... +90 541 476 74 75 numarasına WPden yazar mısınız daha hızlı konuşuruz burada cevap almak uzun sürüyor.
sparostago dedi: Anakartınızın RAM destek sayfasını bulamadığım için RAM öneremem. Gösterdiğiniz RAM'lerde AMD işlemciler için yazıyor. Genişletmek için tıkla... O zaman AMD sistem toplayalım? Daha ucuz olmaz mı? sparostago dedi: Anakartınızın RAM destek sayfasını bulamadığım için RAM öneremem. Gösterdiğiniz RAM'lerde AMD işlemciler için yazıyor. Genişletmek için tıkla... +90 541 476 74 75 numarasına WPden yazar mısınız daha hızlı konuşuruz burada cevap almak uzun sürüyor.
sparostago Hectopat Katılım 1 Mart 2020 Mesajlar 242 Çözümler 1 8 Mart 2020 #16 WaterBucket dedi: O zaman AMD sistem toplayalım? Daha ucuz olmaz mı? +90 541 476 74 75 numarasına wpden yazar mısınız daha hızlı konuşuruz burada cevap almak uzun sürüyor. Genişletmek için tıkla... Telefonum bozuk olduğu için WP kullanamıyorum. Ayrıca AMD sistemi sıfırdan toplamak için bütçeyi arttırmanız gerekiyor çünkü anakartınızda değişecek.
WaterBucket dedi: O zaman AMD sistem toplayalım? Daha ucuz olmaz mı? +90 541 476 74 75 numarasına wpden yazar mısınız daha hızlı konuşuruz burada cevap almak uzun sürüyor. Genişletmek için tıkla... Telefonum bozuk olduğu için WP kullanamıyorum. Ayrıca AMD sistemi sıfırdan toplamak için bütçeyi arttırmanız gerekiyor çünkü anakartınızda değişecek.
WaterBucket Centipat Katılım 7 Mart 2020 Mesajlar 32 8 Mart 2020 #17 sparostago dedi: Telefonum bozuk olduğu için WP kullanamıyorum. Ayrıca AMD sistemi sıfırdan toplamak için bütçeyi arttırmanız gerekiyor çünkü anakartınızda değişecek. Genişletmek için tıkla... Ucuza anakart bulmak kolay olmaz mı? Bana anakart modeli vs. söyleyin hemen bulayım.
sparostago dedi: Telefonum bozuk olduğu için WP kullanamıyorum. Ayrıca AMD sistemi sıfırdan toplamak için bütçeyi arttırmanız gerekiyor çünkü anakartınızda değişecek. Genişletmek için tıkla... Ucuza anakart bulmak kolay olmaz mı? Bana anakart modeli vs. söyleyin hemen bulayım.
sparostago Hectopat Katılım 1 Mart 2020 Mesajlar 242 Çözümler 1 8 Mart 2020 #18 Ucuza anakart bulmaya çalışırım fakat 2.el olması lazım ve Çanakkale'de bulmak biraz zor olabilir.
WaterBucket Centipat Katılım 7 Mart 2020 Mesajlar 32 8 Mart 2020 #19 sparostago dedi: Ucuza anakart bulmaya çalışırım fakat 2.el olması lazım ve çanakkale'de bulmak biraz zor olabilir. Genişletmek için tıkla... Gittigidiyorada var? Siz bana model söyleyin.
sparostago dedi: Ucuza anakart bulmaya çalışırım fakat 2.el olması lazım ve çanakkale'de bulmak biraz zor olabilir. Genişletmek için tıkla... Gittigidiyorada var? Siz bana model söyleyin.
sparostago Hectopat Katılım 1 Mart 2020 Mesajlar 242 Çözümler 1 8 Mart 2020 #20 Peki biraz araştırıp size döneceğim. Maalesef önerebileceğim en ucuz anakart bu: ASUS M5A78L-M LX3 AMD 760G 1866MHz DDR3 soket AM3+ mATX anakart Son düzenleme: 8 Mart 2020
Peki biraz araştırıp size döneceğim. Maalesef önerebileceğim en ucuz anakart bu: ASUS M5A78L-M LX3 AMD 760G 1866MHz DDR3 soket AM3+ mATX anakart