ESP 32 Wroom'u bilgisayar görmüyor

chaos_tr

Femtopat
Daha fazla  
Elimde ESP32-WROOM32 var bilgisayarıma takıyorum LED'i yanıyor aygıt yöneticisinde port kısmında çıkmıyor bilgisayar görmüyor bilgisayarım oldukça yeni nedeni nedir acaba?

310 ESP32 s yazıyor arkasinda Wi-Fi jammer yapacaktım.

Ucuz ESP'lerde sürücü kuramama sorunu oluyor zamanında 1-2 defa yaşamıştım ama sizinki başka bir şeyden de kaynaklı olabilir.

Ucuz ESP'lerde sürücü kuramama sorunu oluyor zamanında 1-2 defa yaşamıştım ama sizinki başka bir şeyden de kaynaklı olabilir.

Sonra böyle bir ESP almıstım.

Sonra böyle bir ESP almıstım.

Hocam CH340 Drivers for Windows, Mac and Linux adresinden demin driver kurdum portlar kısmı Aygıt Yöneticisi'nden geldi ama içerisinde cihazın ismini bulamıyorum buletooht bağlantısı ğzerinden standart seri com 3 ve com 4 var.

Hocam CH340 Drivers for Windows, Mac and Linux adresinden demin driver kurdum portlar kısmı Aygıt Yöneticisi'nden geldi ama içerisinde cihazın ismini bulamıyorum buletooht bağlantısı ğzerinden standart seri com 3 ve com 4 var.

Hocam ESP'nin haberleşme çipi CH340 değil diye biliyorum.

CP2102 driverını kurun bir de öyle deneyin.

CP2102 driverını kurun bir de öyle deneyin.
hocam dediğiniz gibi kurdum espyi takınca bilgisayar yine görmüyor ama yeni bir ağ çıkıyor bağlanıp 192.168.4.1 e girince ulaşılamıyor diyor

aygıt yöneticisi şu şekilde

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-01-19 131511.png
    Ekran görüntüsü 2025-01-19 131511.png
    128,2 KB · Görüntüleme: 33
  • Ekran görüntüsü 2025-01-19 132007.png
    Ekran görüntüsü 2025-01-19 132007.png
    256,4 KB · Görüntüleme: 30
Hocam dediğiniz gibi kurdum ESP'yi takınca bilgisayar yine görmüyor ama yeni bir ağ çıkıyor bağlanıp 192.168.4.1'e girince ulaşılamıyor diyor.

Aygıt Yöneticisi şu şekilde.

Vallahi hocam aynı sorunu seneler önce yaşamıştım ne yaptım ne ettim çözemedim. Sonra daha kaliteli bir ESP aldım öyle hallettim.

Vallahi hocam aynı sorunu seneler önce yaşamıştım ne yaptım ne ettim çözemedim. Sonra daha kaliteli bir ESP aldım öyle hallettim.
hocam şimdi çözdüm chatgpt ye sordum usb 3.0 da bu hatalar normalmiş 2.0 olması gerekliymiş benim bilgisayardaki tüm portlar usb 3.0 ondan dolayıymış

Hocam şimdi çözdüm ChatGPT'ye sordum USB 3.0 da bu hatalar normalmiş 2.0 olması gerekliymiş benim bilgisayardaki tüm portlar USB 3.0 ondan dolayıymış.

Hocam baska bilgisayarda deneyin bir de. Olursa bayağı şaşırırım zamanında kaç gün uğraştım Reddit'te, Arduino forumda falan konu açmıştım ama sonuç alamamıstım😂.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı