Espor için Control mouse pad mi? Speed mouse pad mi?

Hamza16GG

Hectopat
Merhabalar,
Valorant'ı semi-Pro oynuyorum ve yakın zamanda bir espor takımında oynayacağım. Gamepower Ursa DPI 600 Valorant'in Game sens 0, 4'de kullanıyorum. Fotoğraf'da gözüktüğü gibi işaretçi hassasiyetini arttır seçeneğim de açık (bunu kapatmalı mıyım bilmiyorum bilen yazabilir mi?) sizce Speed mouse pad mi yoksa Control mouse pad mi almalıyım? Espor için hangisi uygun ve fiyatı uygun bir mouse pad önerebilir misiniz? Genelde xxl mouse pad kullandım inşallah bu şekil kare mousepadlere alışabilirim...

Dosya Ekleri

• Screenshot_14.png
    Screenshot_14.png
    14,5 KB · Görüntüleme: 135
gennelkle control ama senilirsn hız istersen speed ama tutarlı oynicaksan control bence control al ama pahalılar bütçen yetmiyorsa hyper x s speed alabilirsin

Düşük dpi'da control veya hybrid şart. QcK heavy al geç bulamazsan g640 onu da bulamazsan Fury S Pro. (Speed versiyonu kötü, Pro olması önemli.) Stokta bulamayabilirsin o yüzden birden fazla önerdim. 40x40 boyut sadece fare koyacaksan yeter. Eğer klavye de koyacaksam 70x30 gitmez çünkü düşük dpi oynuyorsun anladığım kadarıyla bu yüzden alan yetmez yani 90x40 al.
Merhabalar,
Valorant'ı semi-Pro oynuyorum ve yakın zamanda bir espor takımında oynayacağım. Gamepower Ursa DPI 600 Valorant'in Game sens 0, 4'de kullanıyorum. Fotoğraf'da gözüktüğü gibi işaretçi hassasiyetini arttır seçeneğim de açık (bunu kapatmalı mıyım bilmiyorum bilen yazabilir mi?) sizce Speed mouse pad mi yoksa Control mouse pad mi almalıyım? Espor için hangisi uygun ve fiyatı uygun bir mouse pad önerebilir misiniz? Genelde xxl mouse pad kullandım inşallah bu şekil kare mousepadlere alışabilirim...
İşaretci hassasiyetini kesin kapat.
Merhabalar,
İşaretci hassasiyetini kesin kapat.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı