Espresso makinesi önerisi

baris_soz

Femtopat
Daha fazla  
Kapsüllü olmayan toz kahve ile hazırlanan espresso makinesi önerir misiniz? Çok profesyonel bir şey olmasına gerek yok. Evde kullanacağım. Çok uçuk fiyatta olmazsa çok iyi olur. Pek fiyatlara bakmadım ama mümkünse 1.5-2K'yı geçmesin.

Sizin bütçeniz de maalesef böyle makineler mevcut değil mecburen kapsül kullanan makinelere yönelmeniz gerekiyor. Tchibonun modellerine bakabilirsiniz orda da. Kapsüller için de kapsül doldurma kitleri mevcut bildiğim kadarıyla böylelikle daha uyguna getirebilirsiniz kahveleri.

Sizin bütçeniz de maalesef böyle makineler mevcut değil mecburen kapsül kullanan makinelere yönelmeniz gerekiyor. Tchibonun modellerine bakabilirsiniz orda da. Kapsüller için de kapsül doldurma kitleri mevcut bildiğim kadarıyla böylelikle daha uyguna getirebilirsiniz kahveleri.
Bütçeyi 3k-3,5k yapılırsa öneriniz ne olurdu?
Wacaco picopresso modeli alınır mı?

Hocam dediğiniz marka hakkında bir bilgim yok ama bu kadar parayı manuel bir makineye vermek mantıklı ben pek bilemedim. 3 bin liraya çıktığınızda yarı otomatik makineler var delonghi ve gaggia'nın bu makineleri alırsanız süt köpürtücünüz de olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı