5 bin TL'ye rapid trigger özelliği olan klavye önerisi

Bütçe
5000
Dostum 80 tane şikayeti var, Wraith'in 300 küsur şikayeti var, hem bana hala connectgame diyorsun, ben konu sahibine 500 TL fazla ver, Hepsiburada'dan al demişim zaten, neyi zorluyorsunuz anlamıyorum. Attığın şikayetlerde kulaklık şikayeti, buraya firma ile iletişime geçmeden bozuk ürün hüsranıyla, heyecanla gelen küçük kardeşlerimiz var, onların yorumları gibi. Hepsiburada'dan yıllardır alışveriş yapıyorum, bir sıkıntı yaşamadım, yakın zamanda Logitech kulaklık iade ettim.

Satıcı connectgame ya hani. İlk muhattabın Hepsiburada değil connectgame olacak.

Satıcı connectgame ya hani. İlk muhattabın Hepsiburada değil connectgame olacak.
Yüzlerce alışveriş yaptım, onlarca da iadem olmuştur, satıcı falan hiç görmedim, iade talebi oluşturduğum gibi kapımdan aldırlar. Garanti kısmından bahsetmiyorum. Hepsiburada büyük bir firma, diğer ıvız zıvır firmalarla karıştırmayın.

Yüzlerce alışveriş yaptım, onlarca da iadem olmuştur, satıcı falan hiç görmedim, iade talebi oluşturduğum gibi kapımdan aldırlar. Garanti kısmından bahsetmiyorum. Hepsiburada büyük bir firma, diğer ıvız zıvır firmalarla karıştırmayın.

Hepsiburada'ya laf eden kim? Anlamıyorsun yazılanı her neyse.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı