ESPTiger Pioneer Series Wu Xiang V2 Mouse Pad alınır mı?

Bende almayı düşünüyorum. Swarcow bu ay içinde incelemesini çekecek. Gereksiz övecektir elbet lakin yine de onu bekliyorum. Pulsar Superglide kadar hızlı diyorlar.
Parasına acıyorum aslında bir mouse pad'e bu kadar fazla vermek doğru hissettirmiyor. Ancak fiyatına değecek bir ürünse alacağım incelemesini bekleyeyim.

Bende almayı düşünüyorum. Swarcow bu ay içinde incelemesini çekecek. Gereksiz övecektir elbet lakin yine de onu bekliyorum. Pulsar superglide kadar hızlı diyorlar.

Parasına acıyorum aslında bir mouse Pad'e bu kadar fazla vermek doğru hissettirmiyor. Ancak fiyatına değecek bir ürünse alacağım incelemesini bekleyeyim.

Uzun ömürlü bir mouse pad arıyorum yani yüzey aşınması oldukça geç olacak bir mouse pad, ve aynı zamanda Speed yüzey bir mouse pad istiyorum sizce bu ürün mü yoksa Wraith ace storm veya başka bir öneriniz var mı?

fnatic jet ile ESPTiger WuXiang V2 arasında kaldım. 1.300tl ye fnatic jet atabiliyorum ama bilemiyorum kolay aşındığını söylüyorlar. deneyimleyen bilgisi tecrübesi olan varsa hangisini almamı önerir acaba ?

Bende almayı düşünüyorum. Swarcow bu ay içinde incelemesini çekecek. Gereksiz övecektir elbet lakin yine de onu bekliyorum. Pulsar Superglide kadar hızlı diyorlar.
keske beklemeseydiniz incelemesini 24 saat olmadan stoklari bitirmisler direk oncesinde tek yorum bile yoktu gercekten inanilmaz bir etki

Technopat Haberler

Geri
Yukarı