Esra Erol, Müge Anlı gibi programlar neden kapatılmıyor?

Sizce böyle tür programlar kapatılmalı mı ?

• Kapatılmalı

• Kapatılmamalı.

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Bro işi çok biliyorsa 83 pardon 70 milyon insanın önünde bütün ailelerin özelini ifşa etmez, gider adam gibi olayı araştırır çok çok kayıp ilanı falan verir televizyona.

Rahatsız olan kişi kadar rahatsız olmayanlarda var.
Sırf biz rahatsız oluyoruz diye kapatılması doğru değil.
Evet doğru içerikler değiller ama bu tarz konular kişiden kişiye değişir. Beğenmiyorsan izlemezsin, ben öyle yapıyorum.
Beğenen insanlardan da uzak duruyorum.

Bro işi çok biliyorsa 83 pardon 70 milyon insanın önünde bütün ailelerin özelini ifşa etmez, gider adam gibi olayı araştırır çok çok kayıp ilanı falan verir televizyona.
Müge Anlı'nın gücü kamuoyundan geliyor zaten. Müge Anlı polis değil dedektif değil. Her şeyi ortaya serdiği için ortaya çıkıyor olaylar. Adam ''Ben o tarihte orda değildim'' diyor kimse yalanlayamıyor adamı. Biri televizyonda görüyor ''Hayır yalan söylüyor ben o adamı o tarihte orda gördüm'' diyor adamın yalanı ortaya çıkmış oluyor. Ufak ufak şeylerle sıkıştırıp sonunda ya itiraf ettiriyorlar ya da delilleri toplayıp ortaya çıkarıyorlar. Zaten ailesinin özelini ifşa etmek istemeyen gelmiyor. Gelen de son çare olarak geliyor.

Bana kalırsa bu tür programlardan tutun aşk dizilerine kadar kaldırılmalı. Aynı şekilde karamsar haber sunan haber programlarıda.

RTÜK neden el atmıyor bu tür programlara?

Bir ailenin hayatı 83 milyona ifşa ediliyor.

Reyting para kazanma uğruna konular uzatılıyor.

Gençler kötü etkileniyor.

Vs vs.

Ne düşünüyorsunuz siz bu konuda?

Kapatılmamalı ama bazı şeyler düzeltirmeli yaş sınırı gibi bir şeyler diyeceğim oda gereksiz.
Esra erol tamamen kurgu ve de müge anlıdan etkilencek çocuk 10-8 yaşlarındadır onlara izlettirmek tamamen ailenin suçu.

Açıkçası aynı şeyi dedektifler kamuoyundan güç almasa bile daha iyi potansiyel ile yapıyor. Hem o polis yapmazsa bu yapar, ülkede milyon tane polis var iki sunucuya mı kaldık?

Bunlarda olan olaylar gerçekten doğru mu? Ben her seferinde iyi olmuş deyip sövdükten sonra kapatıyordum. Kurgu değil miydi bunlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…