Müge Anlı - Palu Ailesi Gizemi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu dediğin mahluklar bunu gerçekleştirmişse bu programda ne işleri var ben onu çözemedim. Bu ülkede hukuk olmadığını biliyoruz da, Müge Anlı hukukçu olacak kadar gerilediğini sanmiyordum.

Arkadaşlar çünkü her seferinde suçu insanlar yerine inançlara atıyorsunuz.
Buradaki temel sorun elbette insan ama dinler çıktığından beri insanlar birbirini daha çok öldürmeye başladı afyonlaştırıyor insanlari bunlari görmezden gelmemek gerek. Neyse konumuz bu değil.

Sokaktaki 12-13 yaşındaki kızları süzen 60 yaşındaki şerefsiz, onursuz, haysiyetsiz, insanlığa dair bir gram bir şeyler barındıramayan, ki sokakta yürürken her adım attığınızda denk geleceğiniz bu sapıklara karşı gelmeye çalışınca bile suçlu oluyoruz. Peki kendi çocuklarına tecavüz eden, bir damla suyu bile hak etmeyen ve edebilecek bir küfür bulamadığım mal insanlara karşı ne gelir ki elden?

Bir arada yalçın çakır vardı. Dedemler kışın köyden gelirlerdi 4 ay kalmaya İstanbula. O programda acayipti eşekçi sinan felan vardı. :D

Böyle cahil + sapık yüzlerce aile daha vardır. Ben de sabah kahvaltı yaparken bazen denk gelip dinledim, olay aynen senin dediğin gibi. Baldızım bana tecavüz etti diyebilecek kadar saçmalıyorlar. Fazla da izleyemiyorum sinirlerim bozuluyor.

Adam annesini alıp gelmiş, milyonların karşısında eşşekle edebiliyom, garıyla yapamıom diyor. :D

@BERWAR Stüdyo arkasında polislerin var olduğunu biliyorum, emniyetle koordineli çalışıyor hatta, kişilerin vermiş olduğu ifadelere - tutanaklara rahatça ulaşabiliyor izlediğim kadarıyla. Dediğin gibi asıl konu bu değil ancak dinlerin insan ölümlerinin artması ile arasında nasıl bir bağ kurdun bilmiyorum. Halbuki bir cana kıymanın affı yok bizim inancımızda.
Adam annesini alıp gelmiş, milyonların karşısında eşşekle edebiliyom, garıyla yapamıom diyor. :D
Çok yerinde yapılmış bir espri, tebrik ederim. Sana Sheldon cevabı vermiş ama senin de zihniyet çok temiz gibi gelmedi bana.

Yozlaştırılan dinin yanlış uygulamalarından bahsediliyor sanırım. ISIS, Boko Haram gibi ya da hristiyanlık ile ilgili ''İsa'nın Oğulları'' gibi. İnsanoğlunun birbirini öldürmek için dine ihtiyacı yok ama din olgusununda büyük katkısı var. Cihat, Haçlı seferleri vb. gibi.

@BERWAR Stüdyo arkasında polislerin var olduğunu biliyorum, emniyetle koordineli çalışıyor hatta, kişilerin vermiş olduğu ifadelere - tutanaklara rahatça ulaşabiliyor izlediğim kadarıyla. Dediğin gibi asıl konu bu değil ancak dinlerin insan ölümlerinin artması ile arasında nasıl bir bağ kurdun bilmiyorum. Halbuki bir cana kıymanın affı yok bizim inancımızda.

Çok yerinde yapılmış bir espri, tebrik ederim. Sana Sheldon cevabı vermiş ama senin de zihniyet çok temiz gibi gelmedi bana.

Ziyhinetim çok temiz emin olabilirsin
:) İnancında kendine kalsın. Cana kıymak, tecavüz, soygun her neyse bunlar din deil insanlık ile ilgilidir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı