Esra Erol, Müge Anlı gibi programlar neden kapatılmıyor?

Sizce böyle tür programlar kapatılmalı mı ?

• Kapatılmalı

• Kapatılmamalı.

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Açıkçası aynı şeyi dedektifler kamuoyundan güç almasa bile daha iyi potansiyel ile yapıyor. Hem o polis yapmazsa bu yapar, ülkede milyon tane polis var iki sunucuya mı kaldık?
Hocam ülkede milyon tane polis var ama farkındaysan ıssız yerlerde olan olaylarda Müge Anlı öne çıkıyor. Ayrıca tek başına da çalışmıyor. Arkada polis yine işini yapıyor. Neden bu kadar düşmansınız anlamadım.

Ayrıca Müge Anlı araştırmacı gazeteci sıfatıyla orda. ''Zaten polisler araştırıyor, araştırmacı gazetecileri kovalım'' tarzı bir mantık doğru değil.

Sorun araştırmacı gazeteci olmakta değil, şu yaptıkları şeyi milyonların önünde sunmakta hocam.

Program : para : kapatılsada yenisini açarız.

Bakınız ; esra erol ile evlen benimle kapatıldı kadın şimdi müge anlı 2 oldu.

İzleyenler zaten yaşlı başlı kişiler. Böyle programlar olmasa hayatta yapacakları bir şey yok. Kapatılmasın diyorum ben ama kapatılsada beni ilgilendirmiyor.

İfade özgürlüğü? Kimse katılmaya zorlanmıyor. Gereksiz programlar ancak bu işin ucu RTÜK'ün at koşturmasına kadar gidebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…