KS KS 5 521071 Hectopat Katılım 3 Şubat 2022 Mesajlar 1.938 Çözümler 7 11 Ekim 2022 #31 @Birhibile Esra Erol gereksiz programlar kategorisine girmiyor. Toplum ahlakını yozlaştıran özel hayatı ihlal eden gruba giriyor.
@Birhibile Esra Erol gereksiz programlar kategorisine girmiyor. Toplum ahlakını yozlaştıran özel hayatı ihlal eden gruba giriyor.
3 378344 Hectopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 2.352 Makaleler 1 Çözümler 21 11 Ekim 2022 #32 Müge Anlı yine biraz iyi, ama Esra Erol'un programı kapatılması gerekiyor. Çoğu şey kurgu, sürekli bir kavga çıkıyor.
Müge Anlı yine biraz iyi, ama Esra Erol'un programı kapatılması gerekiyor. Çoğu şey kurgu, sürekli bir kavga çıkıyor.
Birhibile Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 1.033 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gömülü Yazılım Mühendisi 11 Ekim 2022 #33 521071 dedi: @Birhibile Esra Erol gereksiz programlar kategorisine girmiyor. Toplum ahlakını yozlaştıran özel hayatı ihlal eden gruba giriyor. Genişletmek için tıkla... Diziler ne olacak peki? Aşkı memnu, fatmagülün suçu ne gibi diziler yayınlandı bu ülkede. Kapitalist düzendeyiz. İnsanları okulda eğitirsen izlemezler. Sana katılıyorum ancak çözümün yasak değil, eğitim olduğunu düşünüyorum.
521071 dedi: @Birhibile Esra Erol gereksiz programlar kategorisine girmiyor. Toplum ahlakını yozlaştıran özel hayatı ihlal eden gruba giriyor. Genişletmek için tıkla... Diziler ne olacak peki? Aşkı memnu, fatmagülün suçu ne gibi diziler yayınlandı bu ülkede. Kapitalist düzendeyiz. İnsanları okulda eğitirsen izlemezler. Sana katılıyorum ancak çözümün yasak değil, eğitim olduğunu düşünüyorum.