v3rtecc
Hectopat
- Makaleler
- 3
Evet.Hocalarım 100w kabloyu 45w adaptore bağlayıp telefonumu kulaklığımı vb. Şeyleri şarj edebilir miyim?
Evet.Hocalarım 100w kabloyu 45w adaptore bağlayıp telefonumu kulaklığımı vb. Şeyleri şarj edebilir miyim?
Şu siteyi asla çözemedim. En fazla 100 liraya kadar indirebildim herhangi bir ürünü. Bendeki adaptör 120W Xiaomi Type-A girişli olduğu için Type-A - type F 100W kabloyu 100 liraya aldım. Bakalım gelecek mi?
Şu siteyi asla çözemedim. En fazla 100 liraya kadar indirebildim herhangi bir ürünü. Bendeki adaptör 120W Xiaomi Type-A girişli olduğu için Type-A - type F 100W kabloyu 100 liraya aldım. Bakalım gelecek mi?
Kargo garantisini kaldırmayı unuttum sanırım. Diğer her şeyi yaptım ama 120 puan ve kupon vs. Geçen de böyle LED siparişi verdim ama iptal oldu. O hesaptaki puan ve kupon yalan oldu maalesefHocam yeni hesap açın, 120 puan toplayın, kargo garantisini kaldırın ve kuponu kullanın. 36 liraya geliyor 2 metre olanı. Takıldığınız yer varsa yardımcı olabilirim, ödeme ekranını adresiniz ve kart bilgileriniz gözükmeden atarsanız yardımcı olmaya çalışırım.
Kargo garantisini kaldırmayı unuttum sanırım. Diğer her şeyi yaptım ama 120 puan ve kupon vs. geçen de böyle LED siparişi verdim ama iptal oldu. O hesaptaki puan ve kupon yalan oldu maalesef.
Valla diğer sipariş denemelerinde hep kaldırıyordum bunda boş anıma denk geldi sanırım. Sipariş de öyle zorunlu bir şey değildi daha bugün yeni şarj kablosu ve adaptör aldım ama yedekte durur artık.LED'lerde yasak var hocam alabilen çok az var sanırım, kargo garantisi 40 TL diyor ama kaldırınca 60-70 lira indirim yapıyor. Keşke kaldırsaydınız pek işe yaramıyor zaten garantisi üründen pahalı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.