Elektronik Essager 100W dijital ekranlı 2 metre USB Type-C - USB C kablosu 36 TL

Onbinlerce liralık telefonlarınızı böyle kablolarla şarj etmeye nasıl cesaret ediyorsunuz 🤔
Şarj sağlığının büyük kısmı adaptörle ilgili. Kötü kablo ise voltaj düşüklüğü ve bazen kabloda hafif ısınma yapar yani cihaza pek etkisi olmaz. Bu marka da bu sorunları yaşatacak kadar kötü bir marka değil araştırdığım kadarıyla. Tabi yüksek kalite de beklememek lazım. Yanlışım varsa düzeltin bende çok hakim değilim konuya sadece biraz araştırdım.

Onbinlerce liralık telefonlarınızı böyle kablolarla şarj etmeye nasıl cesaret ediyorsunuz 🤔

Ugreen aldım ben diğer cihazlarım için ve bunlarda bilinidk ve kaliteli ürünler şahsen telefonumda orijinal kablo ve adaptör kullanıyorum ama powerbank ve JBL kulaklık var onlarda Ugreen kablo kullanıyorumn.

Ugreen aldım ben diğer cihazlarım için ve bunlarda bilinidk ve kaliteli ürünler şahsen telefonumda orijinal kablo ve adaptör kullanıyorum ama powerbank ve JBL kulaklık var onlarda Ugreen kablo kullanıyorumn.
Bence de telefon için orijinalden veya bilindik markalardan şaşmamak lazım. Ucuz etin yahnisi başınıza iş açar 👍🏻

Bence de telefon için orijinalden veya bilindik markalardan şaşmamak lazım. Ucuz etin yahnisi başınıza iş açar 👍🏻

Bu Ugreen zaten bilindik marka hocam sadece yeni hesap açınca bu kadar ucuza geliyor ama essageri bilemiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı