maliasik Centipat Katılım 8 Mayıs 2024 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 02:43 #51 Şu hatayı nasıl aşıyorsunuz
Batina Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Mart 2015 Mesajlar 5.072 Çözümler 9 Perşembe 03:44 #52 maliasik dedi: Eki Görüntüle 2603460Şu hatayı nasıl aşıyorsunuz Genişletmek için tıkla... Bende hata vermeden geçti zaten ne seçtiğinizin bir önemi yok burada. Başka bir sorun olmalı. Kayıt sırasında bir hata oluşuyor.
maliasik dedi: Eki Görüntüle 2603460Şu hatayı nasıl aşıyorsunuz Genişletmek için tıkla... Bende hata vermeden geçti zaten ne seçtiğinizin bir önemi yok burada. Başka bir sorun olmalı. Kayıt sırasında bir hata oluşuyor.
nisoş Decapat Katılım 21 Ekim 2023 Mesajlar 318 Daha fazla Cinsiyet Kadın Perşembe 07:47 #53 Hocam bende indirim olmadı sepete kendim ekledim sizin attığınız linkten nedense açılmadı uygulamaya atıyor ancak ürüne gelmiyor lendim eklediğim için indirim olmamış olabilir mi?
Hocam bende indirim olmadı sepete kendim ekledim sizin attığınız linkten nedense açılmadı uygulamaya atıyor ancak ürüne gelmiyor lendim eklediğim için indirim olmamış olabilir mi?
v3rtecc Hectopat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 4.184 Makaleler 3 Çözümler 22 Perşembe 08:13 #54 nisoş dedi: Eki Görüntüle 2603475 Hocam bende indirim olmadı sepete kendim ekledim sizin attığınız linkten nedense açılmadı uygulamaya atıyor ancak ürüne gelmiyor lendim eklediğim için indirim olmamış olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Kupon koduna tıklayıp %70 kuponu seçin, puanları uygulayın ve kargo garantisi seçeneğini kaldırın.
nisoş dedi: Eki Görüntüle 2603475 Hocam bende indirim olmadı sepete kendim ekledim sizin attığınız linkten nedense açılmadı uygulamaya atıyor ancak ürüne gelmiyor lendim eklediğim için indirim olmamış olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Kupon koduna tıklayıp %70 kuponu seçin, puanları uygulayın ve kargo garantisi seçeneğini kaldırın.
nisoş Decapat Katılım 21 Ekim 2023 Mesajlar 318 Daha fazla Cinsiyet Kadın Perşembe 09:09 #55 v3rtecc dedi: Kupon koduna tıklayıp %70 kuponu seçin, puanları uygulayın ve kargo garantisi seçeneğini kaldırın. Genişletmek için tıkla... Kargo garantisiyle kuponu yaptığımda 150 ye düştü. Bende puan yok nasıl alabilirim? Tamamdır hocan aldım puanları. Ben victus pc için hafif şarj aleti arıyorum yüksek wattlı 120w civarında burdan bulabilir miyim? @v3rtecc Son düzenleme: Perşembe 09:32
v3rtecc dedi: Kupon koduna tıklayıp %70 kuponu seçin, puanları uygulayın ve kargo garantisi seçeneğini kaldırın. Genişletmek için tıkla... Kargo garantisiyle kuponu yaptığımda 150 ye düştü. Bende puan yok nasıl alabilirim? Tamamdır hocan aldım puanları. Ben victus pc için hafif şarj aleti arıyorum yüksek wattlı 120w civarında burdan bulabilir miyim? @v3rtecc
v3rtecc Hectopat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 4.184 Makaleler 3 Çözümler 22 Perşembe 09:37 #56 nisoş dedi: Kargo garantisiyle kuponu yaptığımda 150'ye düştü. Bende puan yok nasıl alabilirim? Tamamdır hocan aldım puanları. Ben Victus PC için hafif şarj aleti arıyorum yüksek wattlı 120W civarında buradan bulabilir miyim? @v3rtecc Genişletmek için tıkla... Essager hafif hocam, kablosu örgü ama ince ve katlanabilir türde. Ama yüksek wattlar için Ugreen biraz daha iyi olabilir daha kaliteli bir marka. UGREEN SHEIN'de harika bir mağaza gördüm, gel neler varmış bir bak! api-shein.shein.com Bu linkten ugreen'in ürünlerine bakabilirsiniz orijinal ürünler.
nisoş dedi: Kargo garantisiyle kuponu yaptığımda 150'ye düştü. Bende puan yok nasıl alabilirim? Tamamdır hocan aldım puanları. Ben Victus PC için hafif şarj aleti arıyorum yüksek wattlı 120W civarında buradan bulabilir miyim? @v3rtecc Genişletmek için tıkla... Essager hafif hocam, kablosu örgü ama ince ve katlanabilir türde. Ama yüksek wattlar için Ugreen biraz daha iyi olabilir daha kaliteli bir marka. UGREEN SHEIN'de harika bir mağaza gördüm, gel neler varmış bir bak! api-shein.shein.com Bu linkten ugreen'in ürünlerine bakabilirsiniz orijinal ürünler.
mustafaaozk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 1.013 Çözümler 14 Yer Turkey Daha fazla Sistem Özellikleri I5-11400H ,RTX 3060 (6GB VRAM) LAPTOP GPU , 32GB RAM. Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi Dün 12:11 #57 v3rtecc dedi: Eki Görüntüle 2594128Eki Görüntüle 2594129Eki Görüntüle 2594124Eki Görüntüle 2594125Eki Görüntüle 2594126Eki Görüntüle 2594127 DPI'ya da VPN açık mı, başka biri daha yaşamıştı bu sorunu. Genişletmek için tıkla... Hocam lojistik aşamaları atabilir misin özel yerleri varsa sansürleyerek.
v3rtecc dedi: Eki Görüntüle 2594128Eki Görüntüle 2594129Eki Görüntüle 2594124Eki Görüntüle 2594125Eki Görüntüle 2594126Eki Görüntüle 2594127 DPI'ya da VPN açık mı, başka biri daha yaşamıştı bu sorunu. Genişletmek için tıkla... Hocam lojistik aşamaları atabilir misin özel yerleri varsa sansürleyerek.