Elektronik Essager Type-C+a 20W adaptör 30 TL - Essager 2MT 240W kablo 65 TL

1762991003810.png
Şu hatayı nasıl aşıyorsunuz

1763009183711.png

Hocam bende indirim olmadı sepete kendim ekledim sizin attığınız linkten nedense açılmadı uygulamaya atıyor ancak ürüne gelmiyor lendim eklediğim için indirim olmamış olabilir mi?

Eki Görüntüle 2603475

Hocam bende indirim olmadı sepete kendim ekledim sizin attığınız linkten nedense açılmadı uygulamaya atıyor ancak ürüne gelmiyor lendim eklediğim için indirim olmamış olabilir mi?
Kupon koduna tıklayıp %70 kuponu seçin, puanları uygulayın ve kargo garantisi seçeneğini kaldırın.

Kupon koduna tıklayıp %70 kuponu seçin, puanları uygulayın ve kargo garantisi seçeneğini kaldırın.
Kargo garantisiyle kuponu yaptığımda 150 ye düştü. Bende puan yok nasıl alabilirim?

Tamamdır hocan aldım puanları.

Ben victus pc için hafif şarj aleti arıyorum yüksek wattlı 120w civarında burdan bulabilir miyim? @v3rtecc

Son düzenleme:
Kargo garantisiyle kuponu yaptığımda 150'ye düştü. Bende puan yok nasıl alabilirim?

Tamamdır hocan aldım puanları.

Ben Victus PC için hafif şarj aleti arıyorum yüksek wattlı 120W civarında buradan bulabilir miyim? @v3rtecc

Essager hafif hocam, kablosu örgü ama ince ve katlanabilir türde. Ama yüksek wattlar için Ugreen biraz daha iyi olabilir daha kaliteli bir marka.

Bu linkten ugreen'in ürünlerine bakabilirsiniz orijinal ürünler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı