Bende hata vermeden geçti zaten ne seçtiğinizin bir önemi yok burada. Başka bir sorun olmalı. Kayıt sırasında bir hata oluşuyor.Eki Görüntüle 2603460Şu hatayı nasıl aşıyorsunuz
Kupon koduna tıklayıp %70 kuponu seçin, puanları uygulayın ve kargo garantisi seçeneğini kaldırın.Eki Görüntüle 2603475
Hocam bende indirim olmadı sepete kendim ekledim sizin attığınız linkten nedense açılmadı uygulamaya atıyor ancak ürüne gelmiyor lendim eklediğim için indirim olmamış olabilir mi?
Kargo garantisiyle kuponu yaptığımda 150 ye düştü. Bende puan yok nasıl alabilirim?Kupon koduna tıklayıp %70 kuponu seçin, puanları uygulayın ve kargo garantisi seçeneğini kaldırın.
Kargo garantisiyle kuponu yaptığımda 150'ye düştü. Bende puan yok nasıl alabilirim?
Tamamdır hocan aldım puanları.
Ben Victus PC için hafif şarj aleti arıyorum yüksek wattlı 120W civarında buradan bulabilir miyim? @v3rtecc
Eki Görüntüle 2594128Eki Görüntüle 2594129Eki Görüntüle 2594124Eki Görüntüle 2594125Eki Görüntüle 2594126Eki Görüntüle 2594127
DPI'ya da VPN açık mı, başka biri daha yaşamıştı bu sorunu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.