Esun vs Porima

• Konuyu başlatan AT0M
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 1.442

AT0M

Hectopat
Merhaba 3D yazıcı işinde yeniyim. Genelde plastik dişli yapıyorum. Benim için ürünün gelen yüke dayanabilecek kadar sert olması ve ani yüklemede kırılmayacak kadar esneme payına sahip olması yeterli. Porimanın ABS filamantlerini kullandım ve hiç problem çıkarmadı gayet memnunum. Ama yurt dışında esun firmasının filamanti var eabs+HS bu ürünün teknik verilerini inceledim. Benim için yeterli gibi ama kullanan var mı hangisi daha iyi fiyat olarak esun daha ucuz.
Bu konuda yardımcı olan herkese teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba 3D yazıcı işinde yeniyim. Genelde plastik dişli yapıyorum. Benim için ürünün gelen yüke dayanabilecek kadar sert olması ve ani yüklemede kırılmayacak kadar esneme payına sahip olması yeterli. Porimanın ABS filamantlerini kullandım ve hiç problem çıkarmadı gayet memnunum. Ama yurt dışında esun firmasının filamanti var eabs+HS bu ürünün teknik verilerini inceledim. Benim için yeterli gibi ama kullanan var mı hangisi daha iyi fiyat olarak esun daha ucuz.
Tabikide tartışmasız şekilde esun, ayrıca porimanın abs'leri çokda iyi değil başka firmalara bakmanı öneririm abs konusunda.

Tartışmaya gerek yok esun ama PLA+HS modelinde dolanma sorunu yaşadım. Bu modelde makarayı elime alınca zaten anlamıştım sorun olacağını şans verdim yine de. Onun dışında baskı kalitesi çok iyi yağ gibi akıyor.

Not: Sitelerinden bakınca Türkiye de 2 satıcı resmi satıcıymış ona da dikkat edin.

Cevap veren herkese teşekkür ederim 2kg esun abs filament sipariş ettim. Ürünler gelince karşılaştırma yapıp buradan paylaşacağım

Esun markası, cihazların optimizasyonda kullandığı markalardan biri. O yüzden gözünüz kapalı alabilirsiniz. Ben de CF dolgulu olanını almaya çalışıyorum ama Amazon'dan siparişim 3 seferdir iptale düşüyor. Satıcı ürünü kargolamıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı