Eta saat önerisi

LabelAmiri

Centipat
Daha fazla  
Eta hakkında bilgi ekleyecek ve marka model önerecek var mı? Omega olur, AP olur...

Son düzenleyen: Moderatör:
Eta hakkında bilgi ekleyecek ve marka model önerecek var mı? Omega olur, AP olur...
Replika bir saate o paralı vermek yerine sertifikalı doğru düzgün bir saate vermek daha mantıklı değil mi ? Her istediğiniz modelin bir benzeri illa oluyor saat piyasasında daha uygun fiyatlara.

Bari gidin mod saatlere bakın şöyle saçma sapan replikalar alıcağınıza.

Mod nerede satiliyor onerebilir misin

Replika bir saate o paralı vermek yerine sertifikalı doğru düzgün bir saate vermek daha mantıklı değil mi ? Her istediğiniz modelin bir benzeri illa oluyor saat piyasasında daha uygun fiyatlara.

Bari gidin mod saatlere bakın şöyle saçma sapan replikalar alıcağınıza.
?

Mod nerede satiliyor onerebilir misin

?
Facebook gruplarından veya sahibindenden bulabilirsin. Mod saat adı altında komple replika olan saatleri alma. Mod saat dediğimiz şey toplama saat gibi bir şey. Genelde insanlar aliexpress temudan falan bütün parçaları alıyor dünyada 1 tane olan veya üst modellerin mesela patekin seiko ile modlanmış hali gibi düşün enfes şeyler yapıyorlar satıyorlar. Dediğim gibi 2. el sitelerinden bulabilirsin. Mod demek birebir replika yerine tamamen custom saattir.

Bu bütçeye sarı siteden Hamilton, Tissot, Seiko Xmas falan kovalardım ben. Düzgün bir markanın kalite kontrolüyle piyasaya sürülen saatlerle ne idüğü belirsiz sahte saat üreten suçluların yapacağı şey bir olmaz. Mod saat yapmış ve pişman olmuş biri olarak da tavsiye etmiyorum, hiçbiri senelerin birikimiyle, know-how ile saat üreten büyük markaların yanına yaklaşamıyor kalite olarak. Onu geçtim, işin müşteri desteği var zaten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı