Etab 4 okul interneti sorunu

honourr

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Arkadaşlar okulun internetine bağlandığımda hiçbir şeye girmiyor. Google dahi açılmıyor. Nedeni nedir acaba?

Devlet sitelere erişimini engelliyor. Google Play'e girip DNSet uygulamasını indirip açın çıkan uyarıya "güveniyorum" seçeneğini işaretleyin. Artık tüm sitelere normal şekilde girebilirsiniz.

Devlet sitelere erişimini engelliyor. Google Play'e girip DNSet uygulamasını indirip açın çıkan uyarıya "güveniyorum" seçeneğini işaretleyin. Artık tüm sitelere normal şekilde girebilirsiniz.
O yöntem artık işe yaramıyor. Ne Dnset ne Psiphon ne de bir başkası. Üstelik Google Play Store'a da girmiyor.

APK dosyası indirmeyi deneyin veya rootlayın böylece o Play Store engeli kalkmış olacaktır.

APK dosyası indirmeyi deneyin veya rootlayın böylece o Play Store engeli kalkmış olacaktır.
Zaten rootlu benimki. Düşünüyorum da galiba rootlu olduğu için girmiyor. Arkadaşım rootlamamış fakat onunki giriyor. Bir de her ikimizinki de gri wifi renginde.

Benimki de rootlu okulda ağa girmeye çalışmadım ama evdeki ağda gri yine mavi değil. Fakat internet olmadığı anlamına gelmiyor bu cayır cuyur giriyorum.

3c toolbox pro ile dns değişin , vpn kullanmayı deneyin büyük ihtimal sorununuz çözülecektir

Klasik Türkiye. Okulların internetinde Milli Eğitim Bakanlığı'nın sitesi bile devlet tarafından engelleniyor. Neyse ki bazı ayarları değiştirerek devletin engellediği sitelere girebiliyoruz.
Teknolojiyi kullanmaktan korkuyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…