Hayır, mahvetmiyor. Aksine onu kurtarıp, içindeki potansiyeli ortaya koymanı sağlıyor. Rootsuz iken 5 ders anca giden e-Tab 4 tabletimin şarjı rootlu halde 8 ders + öğle arası dahil olmak üzere oyun oynayarak anca bitiyor. Bu sadece pil ömrü üstündeki değerler.Rootun tabletleri mahvettiğini duydum.Bana bu sorunu nasıl çözeceğimi detaylıca anlatır mısınız lütfen. Teşekür ederim.
Hayır bağlanamıyodum. Kabloyuda değiştirdim ama olmuyor. Root atacam onunda nasıl olduğunu bilmiyorum.Kabloyu değiştirip deneyin. Önceden bağlanabiliyor muydun?
Zaten okulda bir işe yaramıyor. Disiplin suçu olabilir ama bu formalite bence çoğu kişi root atmış.Bende root atacam ancak nasıl atıldığını bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?Eğer tableti size okul verdiyse bağladığınızda görmez. Tabletin içindeki Kurumsal Cihaz Yöneticisi bağlantıyı engeller. Sadece Root yaparsanız ve Yönetici'yi silerseniz görebilir ama Root yapmak disiplin suçu. Eğer müzik, fotoğraf atacaksanız alternatif yollar var, belirtirseniz yardımcı olabiliriz.
Evet zaten yok öyle birşey bence korkutmak için söylüyorlar. Peki nasıl root attın. Anlatır mısın lütfen?Ben tablete root atmıştım hiçbir sorunla karşılaşmadım şimdiye kadar. Disipline falan da gitmedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.