ETab 5 Bilgisayar Görmeme Sorunu

denizzz

Hectopat
Daha fazla  
USB kablosunu bilgisayar ile tablete bağlıyorum ama bilgisayar okumuyor. Ayrıca tabletim E Tab 5 lütfen yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Rootun tabletleri mahvettiğini duydum.Bana bu sorunu nasıl çözeceğimi detaylıca anlatırmısınız lütfen. Teşekür ederim.

Eğer tableti size okul verdiyse bağladığınızda görmez. Tabletin içindeki Kurumsal Cihaz Yöneticisi bağlantıyı engeller. Sadece Root yaparsanız ve Yönetici'yi silerseniz görebilir ama Root yapmak disiplin suçu. Eğer müzik, fotoğraf atacaksanız alternatif yollar var, belirtirseniz yardımcı olabiliriz.

Rootun tabletleri mahvettiğini duydum.Bana bu sorunu nasıl çözeceğimi detaylıca anlatır mısınız lütfen. Teşekür ederim.
Hayır, mahvetmiyor. Aksine onu kurtarıp, içindeki potansiyeli ortaya koymanı sağlıyor. Rootsuz iken 5 ders anca giden e-Tab 4 tabletimin şarjı rootlu halde 8 ders + öğle arası dahil olmak üzere oyun oynayarak anca bitiyor. Bu sadece pil ömrü üstündeki değerler.

Mahvedip mahvetmediğine sen karar ver.

Kabloyu değiştirip deneyin. Önceden bağlanabiliyor muydun?
Hayır bağlanamıyodum. Kabloyuda değiştirdim ama olmuyor. Root atacam onunda nasıl olduğunu bilmiyorum.

Eğer tableti size okul verdiyse bağladığınızda görmez. Tabletin içindeki Kurumsal Cihaz Yöneticisi bağlantıyı engeller. Sadece Root yaparsanız ve Yönetici'yi silerseniz görebilir ama Root yapmak disiplin suçu. Eğer müzik, fotoğraf atacaksanız alternatif yollar var, belirtirseniz yardımcı olabiliriz.
Zaten okulda bir işe yaramıyor. Disiplin suçu olabilir ama bu formalite bence çoğu kişi root atmış.Bende root atacam ancak nasıl atıldığını bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı