Oyun eTail indirimleri

İbrain

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı: MSI Gaming X Trio 5070
CPU: AMD Ryzen 5 7600 + Thermalright Peerless Assasin 120 SE
Anakart: MSI X870 Gaming Plus Wi-Fi
RAM: Patriot Viper Venom 16x2 6000 Mhz
SSD: SAMSUNG 970 EVO Plus 1TB
Kasa: MSI Mag Forge 320R Airflow
PSU: NZXT C750 750W 80+ Bronze Yarı Modüler
Monitör: Samsung Odyseey G3 27'' 165 Hz FHD
Klavye: MSI Vigor GK30
Mouse: Razer Deathadder V2 X HyperSpeed
Kulaklık: JBL Quantum 350
Ses ve Görüntü: Logitech C310 HD
Meslek
Öğrenci
ETail'da birkaç tane karlı indirim buldum. Oyunların çoğunu oynamadım, bir fikrim yok yani. İndirimler indirim oranına göre değil, Steam fiyatına göre seçilmiştir. etailextr5 kodu ile %5 indirim sağlayabilirisniz.

Hello Neighbor 12.50 TL: Hello Neighbor PC Steam Satın Al - İndirimli Fiyat | eTail TR

Secret Neighbor 8 TL: Secret Neighbor PC Steam Satın Al - İndirimli Fiyat | eTail TR

Hello Neighbor 2 42 TL: Hello Neighbor 2 PC Steam Satın Al - İndirimli Fiyat | eTail TR

Going under 16 TL: Going Under PC Steam Satın Al - İndirimli Fiyat | eTail TR

Sheltered 4.80 TL: Sheltered PC Steam Satın Al - İndirimli Fiyat | eTail TR

Rogue Heroes: Ruins of tasos 13 TL: Rogue Heroes: Ruins of Tasos PC Steam Satın Al - İndirimli Fiyat | eTail TR

Planet Alpha 6.40 TL: Planet Alpha PC Steam Satın Al - İndirimli Fiyat | eTail TR

Blasphemous 25 TL: Blasphemous PC Steam Satın Al - İndirimli Fiyat | eTail TR

Aven colony 7.35 TL: Aven Colony PC Steam Satın Al - İndirimli Fiyat | eTail TR

SpeedRunners 6 TL: SpeedRunners PC Steam Satın Al - İndirimli Fiyat | eTail TR

Party hard 4.63 TL: Party Hard PC Steam Satın Al - İndirimli Fiyat | eTail TR

Swag and sorcery 5.50 TL: Swag And Sorcery PC Steam Satın Al - İndirimli Fiyat | eTail TR

Punch club 4.50 TL: Punch Club PC Steam Satın Al - İndirimli Fiyat | eTail TR

Not for broadcast 16 TL: https://etail.com.tr/not-for-broadcast-early-access-16

Graveyard Keeper 11.20 TL: https://etail.com.tr/graveyard-keeper-16

Cartel tycoon 16 TL: https://etail.com.tr/cartel-tycoon-early-access-1

Son düzenleme:

Hocam merak ediyorum, Korsan indirsem oynamam diyeceğiniz basit oyunları neden millet 5-10 tanesini adedi 10-20 liradan alıyor. Steam kütüphanesinde güzel gözüksün diye mi? Hello Neighbor dışındakiler bence iyi oyunlar değil. 1 Tane alırım 100 liralık sağlam olur daha iyi bence.

Hocam merak ediyorum, Korsan indirsem oynamam diyeceğiniz basit oyunları neden millet 5-10 tanesini adedi 10-20 liradan alıyor. Steam kütüphanesinde güzel gözüksün diye mi? Hello Neighbor dışındakiler bence iyi oyunlar değil. 1 Tane alırım 100 liralık sağlam olur daha iyi bence.
Oynamayacağı oyunları alanlar paralarına acımıyor heralde. 5-10 lira diyip geçmemek lazım çünkü birikiyorlar.

Hocam sağlam oyun anlayışı oyuncudan oyuncuya değişebilir. Sizin için sağlam oyun yüksek kaliteli grafiklere sahip AAA oyunlarken bazısı için oyuncuyu saatlerce başında tutacak bağımsız oyunlardır

Oynamayacağı oyunları alanlar paralarına acımıyor herhalde. 5-10 lira deyip geçmemek lazım çünkü birikiyorlar.

Steam yaz oyunlarında 60 kuruşluk H*ntai oyununu 10 bin başarımı var diye öneren gördüm. Ya komşuya dosta rezil oluruz. Kupa için yapılmaz bu hocam. 5 Liraya çubuk kraker al daha güzel ya.

Hocam merak ediyorum, korsan indirsem oynamam diyeceğiniz basit oyunları neden millet 5-10 tanesini adedi 10-20 liradan alıyor. Steam kütüphanesinde güzel gözüksün diye mi? Hello Neighbor dışındakiler bence iyi oyunlar değil. 1 tane alırım 100 liralık sağlam olur daha iyi bence.

Party hard ve punch club oyunlarını tek oturuşta saatlerce oynayabilirim. Galiba sadece AAA oyunları oyundan sanıyorsunuz.

Hocam sağlam oyun anlayışı oyuncudan oyuncuya değişebilir. Sizin için sağlam oyun yüksek kaliteli grafiklere sahip AAA oyunlarken bazısı için oyuncuyu saatlerce başında tutacak bağımsız oyunlardır

Hocam ben de çok Simulator oyunu korsan indirip çocukken oynadım fakat hiçbiri 2-3 saatten fazla oynanacak kalitede oyun falan değil. Tabii ki de çok güzelleri var mesela Slime Rancher 2 falan fakat ona da ben hayatta 200 lira vermem. Bu tarz oyunlar taş çatlasa 30 lira eder.

Oyunlar valorant girip spike kurmaktan ibaret değil. Punch club, cartel tycoon, Graveyard Keeper, speed runners gibi harika oyunlar var konuda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı